Wednesday, December 6, 2023
HemeSportsMortal Kombat 1 Creator retar framtida DLC för att släppa lös återkomsten...

Mortal Kombat 1 Creator retar framtida DLC för att släppa lös återkomsten av en populär karaktär

Fans av fightingspelet Mortal Kombat 1-serien har kul trots att många klagar på att spelet saknar känslan av sina föregångare. Sedan det släpptes har en uppsjö av karaktärer från andra universum anslutit sig till MK1:s lista som gör spelet roligare för spelare. För bara några dagar sedan tog sig OMNI-MAN från den animerade serien Invincibles också in i det senaste inträdet i NetherRealm Studios populära franchise. Återigen, ytterligare ett spännande tillkännagivande har gjorts av skaparen av Mortal Kombat, Ed Boon.

Tillsammans med nya spelare har många gamla ansikten som Geras också varit viktiga karaktärer som spelat avgörande för Mortal Kombat 1:s berättelse. Nu har skaparen av Mortal Kombat, Ed Boon, avslöjat att ett annat populärt ansikte återvänder med en kommande MK1 DLC.

Ed Boon gör ett retsamt inlägg på X

För några dagar sedan fick fansen veta om många nya Mortal Kombat 1 DLC:er. Dessa DLC:er kom med nya karaktärer som The Peacemaker som introducerades till listan. Nu retar Ed Boon samhället om Takahashi Takedas återkomst från Mortal Kombat X genom att dela ett foto av en cosplayer.

Dansaren och cosplayaren TefCu98 har tagit på sig Takedas draperier och har uppmärksammats av MK-chefen Ed Boon. Och Boon har slutat bara genom att dela det briljanta cosplayet. Istället höll han fansen att gissa om Takeda skulle vara en spelbar karaktär i Mortal Kombat 1 i framtiden. Medlem av Kombat Kids, Takeda var en av huvudpersonerna i MKX. Takedas Fist Flurry och Spear Ryu var bara några få i hans arsenal och hans färdigheter fick honom många fans.

“Low Key That Was All Too Much”: Fans chockade av Mortal Kombats Gruesome Thanksgiving Fatality

Fans spekulerar hårt om hur Takeda kommer att återvända (om han gör det!) till Mortal Kombat 1. I den senaste titeln var han en av de bra killarna. Nu när Mk1 är satt i en helt ny tidslinje måste fansen vänta för att ta reda på vad Takeda kommer att hända när han kommer tillbaka.

Fansen blir sakta förälskade i MK1

Nu när spelarna har haft lite tid att spendera med spelet ser det inte helt illa ut. Vid release var många fans inte alla coola med Mk1. Vissa sa att dess föregångare fångade franchisens essens mycket bättre än den här. Men när den reviderade historien om Underworld utvecklas, kommer fansen gradvis överens med Mortal Kombat 1.

Homelander, OMNI-MAN och Harley Quinn har alla hjälpt till att få spelet att kännas dynamiskt och spännande. Om Takeda verkligen kommer tillbaka kommer många fans att känna sig lättade över att deras karaktär återigen kommer att ge dem ett försprång gentemot sina motståndare.

Vem skulle du vilja se i MK1? Berätta för oss nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär