Monday, December 4, 2023
HemGolf"More to Life Than Wins": Trots att hon lidit hjärtesorg på Annika,...

“More to Life Than Wins”: Trots att hon lidit hjärtesorg på Annika, blir Lexi Thompson brutalt uppriktig om hennes LPGA-återuppkomst

En idrottare med äkta sportsmannaanda framstår alltid som ett exempel för alla i spelet. Sådana spelare ger genom sina handlingar så mycket tillbaka till samhället samtidigt som de exemplifierar sportens värderingar och ideal. Och Lexi Thompson har inte visat något annat än samma sak under sina 15 år av professionell karriär.

Golfaren kunde inte placera sig högst upp på resultattavlan vid evenemanget uppkallat efter Annika Sorenstam, och förlorade därmed mer än bara pokalen. Men hon kunde vinna hjärtan hos många i samhället, i ett slags återupplivande, med den anda som hon visade upp på och utanför banan. Och i en intervju sågs hon vara öppet uppriktig om detsamma, och kallade det som inget mindre än en “heder!”

15 år av Lexi Thompsons LPGA-karriär lönar sig äntligen

Thompson kunde bara avsluta på T7 med en poäng på 13 under 267 på ANNIKA Driven by Gainbridge på Pelican, trots en beundransvärd prestation. Dessutom behövde proffsen placera minst en solo T3 i tävlingen för att klämma sig in bland de 60 bästa i Race to CME Globe-ställningen för att spela på CME Group Tour Championship, vilket hon inte kunde göra när hon var som nr 79 Men trots hennes förlust väntade ytterligare ett erkännande på idrottaren i form av 2023 års Founders Award.

På en presskonferens efter turneringen nämnde 28-åringen hur “glad” och “hedrad” hon var att vinna samma sak. Dessutom indikerade den amerikanska Solheim Cup-stjärnan hur att kunna ge “tillbaka till fansen och påverka spelet”, var allt hon någonsin ville ha samtidigt som hon påpekade hur hon vann utmärkelsen eftersom hon är “en golfspelare”.

Hon sa vidare, “Det finns mer i livet än golfprestationer. Det finns mer i livet än vinster.” 11X LPGA Tour-mästaren avslöjade hur att göra någons dag genom att hjälpa dem att få ett leende på läpparna gör hennes dag bättre, även efter att ha “skjutit en dålig runda.”

Inte konstigt att hon kunde vinna Founders Award. Hon är utan tvekan ett sant exempel på LPGA-andan, värderingar och ideal. Hennes agerande både på och utanför greenerna hjälpte henne att vinna detta erkännande. Tja, det gör en verkligen nyfiken på golfaren.

Den beundransvärda sidan av Thompson

Lexi Thompson har alltid sett till att ge tillbaka till sina fans som har stöttat henne och de andra människorna i samhället. 1X major-vinnaren kan alltid ses ge henne autografer och interagera med sina supportrar efter hennes rundor. Dessutom har PGA Jr. League-ambassadören också arbetat med flera välgörenhetsorganisationer och organisationer under sin exemplariska karriär.

Annika Sörenstam och hennes “arv” blir 1x LPGA-vinnarens katalysator när hon djärvt erkänner sina framtidsplaner

LPGA*USGA Girls Golf Ambassador hade till och med spelat på Shriners Children’s Open på PGA Tour, för ett tag sedan, som en sponsor. Hennes debut på herrbanan hjälpte henne att ta del av många initiativ, inklusive att umgås med patienter från sjukhuset under hela evenemangets vecka. LPGA-ikonen har också arbetat med The Morgan Pressel Foundation och SEAL Legacy Foundation.

Vad tycker du om utmärkelsen? Tycker du att hon förtjänar det? Dela dina tankar nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär