Friday, December 8, 2023
HemNBA"More Dangerous": Kontroversiell NFL Vet OJ Simpson ger Anthony Davis en Stinger...

“More Dangerous”: Kontroversiell NFL Vet OJ Simpson ger Anthony Davis en Stinger Before Heat vs Lakers på “Tough” 6’10 Miami Big Man

Miami Heat och Los Angeles Lakers är på väg att tippa för första gången under säsongen 2023-24. Och Bam Adebayo fick precis godkännande av en osannolik figur. Tidigare amerikansk fotbollsback OJ Simpson hävdade att han gillar Heats forward mer än AD. När han pratade med rapparna Cam’Ron och Ma$e, värd för podcasten “It Is What It Is”, sa Simpson, “Jag gillar tufft, jag går med Bam för jag gillar tufft. Jag tror att din pojke (Davis) kanske är farligare offensivt när han är på men Bam är tuff och jag gillar tuff.”

Med de sex matcherna den här säsongen har Davis i genomsnitt 26,3 poäng, 13 returer och karriärhöga 3,7 block. Adebayo, å andra sidan, har i snitt 21,4 poäng som det tredje alternativet i offensiven. Vissa analytiker kommer förmodligen inte hålla med Simpson men det ska bli intressant att se de två möts ikväll för första gången. Vem är ditt val för vinnarna? Låt oss veta!

RELATED ARTICLES

Mest populär