Wednesday, December 6, 2023
HemTennisModedrottningen Venus Williams ger tillbaka bortglömd stil när hon häpnar i en...

Modedrottningen Venus Williams ger tillbaka bortglömd stil när hon häpnar i en omhastad version av sin ikoniska tennislook

Efter tennis, om det är en sak som ingen kan besegra Venus Williams i är hennes sinne för mode. Från början av hennes tenniskarriär fick hennes felfria och fantastiska närvaro på banan henne att sticka ut från alla andra spelare på den tiden. Ingen av hennes outfits visade upp hennes unika modekänsla mer än den ikoniska pärlformade frisyren som hon rockade under Wimbledon-mästerskapen 1997. Även om det väckte kritik från vissa förståsigpåare och fans, höll hon sig till sin stil. Nu, i skymningsåren av sin karriär, med sin satsning EleVen by Venus och sitt partnerskap med Lacoste, har hon en fantastisk plattform för att sända sina modekunskaper som aldrig förr.

Genom att utnyttja denna chans så har Venus Williams bestämt sig för att ta tillbaka den gamla skolans frisyr som snabbt blev ett av hennes varumärken. Vi är säkra på att det inte finns någon där ute som kan rocka det bättre än hon.

Venus Williams tar tillbaka den klassiska flätade och pärlformade frisyren från 90-talet

När Venus Williams dök upp på banan för första gången 1997 debuterade hon också med sin flätade och pärlformade frisyr till allas förvåning. Och nu, mer än 26 år senare, bestämde hon sig för att ge det en comeback igen när han prunkade den uppdaterade versionen av samma frisyr på sitt Instagram-konto.

Williams publicerade en bild på sig själv i den ikoniska frisyren för ett partnerskap med Lacoste på sin officiella Instagram-sida. Tillsammans med bilden skrev hon: “Kommer du ihåg dessa? Flätor och pärlor 2023 års version.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Venus Williams (@venuswilliams)

Tja, det är högst tveksamt att någon någonsin kommer att glömma den ikoniska frisyren hon drog för första gången. Och nu är hon tillbaka med det för att göra ett uttalande. Det är svårt att säga var han får hennes unika modekänsla ifrån. Men nyligen visade Williams hur hon får lite inspiration för sin stil från en annan modeikon, Naomi Campbell.

Williams kastar ljus över de två personer som inspirerade hennes modekänsla

Venus Williams delade i en intervju nyligen att när hon vill återuppfinna sin stil går hon ofta till Pinterest. Tillsammans med det gillar hon också att följa vad Naomi Campbell håller på med. Hon nämnde hur hon betraktar den brittiska supermodellen som sin idol, eftersom hon tycker att hennes stil är otrolig.

I en intervju med Fashionista sa hon, “Naomi Campbell är hela min stilikon. Hon är otrolig. Jag älskar henne. Hon fortsätter bara att uppfinna sig själv igen. Hon är otrolig.”

Men någon nära hennes hjärta har också påverkat henne på ett enormt sätt. Hon berättade att hennes mamma har haft en stor del i att göra henne mer intresserad av mode. Williams berättade att hennes mamma alltid hade ett stort intresse för sömnad, vilket tände hennes passion. På grund av detta började hon förstå kläder och använde denna färdighet för att köpa kläder senare och förstå mode mer.

RELATED ARTICLES

Mest populär