Sunday, February 25, 2024
HemUfcMMA News Roundup: Sista droppen för N3on Efter Trump & Dana White-kontrovers,...

MMA News Roundup: Sista droppen för N3on Efter Trump & Dana White-kontrovers, Shavkat kämpade med ett ben mot Thompson, Makhachev förolämpar Edwards & Covington på UFC 296

MMA-världen förändras ständigt, och i denna fartfyllda miljö kan det vara utmanande för fans och entusiaster att hänga med i de senaste och mest anmärkningsvärda ögonblicken i denna sport. Men oroa dig inte, för vi har täckt dig med den dagliga sammanfattningen som består av den senaste utvecklingen från de senaste 24 timmarna.

Amerikas favoritvideo idag

Vi börjar med managern för den kontroversiella streamern N3 påsom erbjöd en ursäkt till Dana White för händelsen Donald Trump. Då kommer vi att flytta fokus till Shavkat Rakhmonovsom drabbades av en skada innan UFC 296. Slutligen kommer vi att summera den dagliga nyhetssammanställningen med Islam Makhachev som gippade på Leon Edwards och Colby Covington.

N3ons manager ber om ursäkt till Dana White

Den 19-åriga streamaren N3on blev nyligen avstängd från UFC. Dana White tog dessa steg för att säkerställa Donald Trumps säkerhet. Innan UFC 296 PPV avslöjade N3on under en livestream att han planerade att konfrontera USA:s 45:e president i T-Mobile Arena. Men när han kom till platsen ombads han att lämna trots att han köpt biljetter till evenemanget.

Dana White senare riktade sig till media och nämnde att N3on förbjöds på grund av de saker han sa innan UFC 296 om att konfrontera Donald Trump. Under tiden 19-åringens manager SKOG tog till sociala medier och bad om ursäkt till UFC:s vd på streamarens vägnar.

N3ons chef förstår att hans klients agerande var oacceptabelt och olämpligt. Han nämnde också att han kommer att se till att 19-åringen aldrig gör ett sånt här jippo i framtiden. “Utför respekt för hela UFC, Dana White, RedRock och den bästa presidenten som någonsin levt, i går kväll var mina klienters agerande oacceptabelt och jag skulle formellt vilja be om ursäkt till alla som inte respekterades. Igår kväll var droppen, inget mer respektlöst trolling”, konstaterade N3ons manager. Det återstår att se om streamern kommer att få sitt avstängning från UFC hävt i framtiden.

Shavkat Rakhmonov skadades innan han klev in för att slåss mot Stephen Thompson

Den obesegrade kazakiska fightern Shavkat Rakhmonov lade nyligen till ytterligare en milstolpe till sin MMA-karriär på UFC 296. Han blev den första UFC-fightern att besegra Stephen ‘Wonderboy’ Thompson genom inlämning, utökade hans MMA-rekord till 18 vinster utan några förluster. Men fansen kanske inte hade chansen att bevittna slagsmålet eftersom Rakhmonov avslöjade att han var på väg att dra sig ur på grund av en skada han ådrog sig innan han gick in i kampen.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Laura Sanko (@laura_sanko)

– Jag hade en väldigt allvarlig skada. Jag var nära att dra mig ur kampen, sa Rakhmomnov Laura Sanko. Ändå bestämde sig den kazakiska fightern för att ge sitt bästa och undvek att använda sina ben. 18-0-fightern tillade, “Jag bestämde mig för att riskera allt och det var därför jag inte sparkade med benet, bara använde mina knän. Men tack och lov, jag vann.” Shavkat Rakhmonov har nu samlat på sig en segerserie på 6 matcher och vi får vänta och se vem han slåss härnäst eller om han får en titel.

Islam Makhachev gippade mot Colby Covington och Leon Edwards

UFC lättviktsmästaren Islam Makhachev bevittnade kampen mellan Colby Covington och Leon Edwards på UFC 296. Han var dock inte imponerad av kampen. Makhachev tyckte att kampen inte levde upp till förväntningarna och att UFC borde överväga att byta 170lbs-mästaren. Han återupplivade också tanken på att han eventuellt skulle ta sig an Edwards i sin nästa kamp.

“Leon (Edwards) måste bli nästa. Den här kampen (Edwards vs Covington) var skitsnack, man. Du måste byta mästare”, sa Makhachev under en backstage-intervju. Han hade redan uttryckt sin önskan att bli dubbelmästare, vilket skulle öka hans arv. Det har dock inte kommit några ord från Dana White om vad som händer härnäst för både Leon Edwards och Islam Makhachev. tills dess får vi vänta på vidare utveckling angående denna situation.

RELATED ARTICLES

Mest populär