Sunday, December 10, 2023
HemBoxingMMA News Roundup: Nate Diaz erbjöd $15 miljoner för att avstå från...

MMA News Roundup: Nate Diaz erbjöd $15 miljoner för att avstå från UFC för PFL, Conor McGregor & Poirier Rematch Needed säger Cormier, Don Danis lovar Ngannou vs. Wilder

Varje dag bevittnar MMA-världen en mängd händelser, vilket gör det utmanande för fans att hålla sig uppdaterade om de viktigaste händelserna i vår älskade sport på grund av tidsbrist. Men oroa dig inte, eftersom vi presenterar för dig en sammanfattning av de viktigaste rubrikerna från det senaste dygnet. Håll dig uppdaterad med de viktiga händelserna på bara några minuter av din tid.

Vi börjar med PFL:s VD, Donn Davis erbjuder 15 miljoner dollar till Nate Diaz för hans nästa kamp. Då kommer vi att flytta fokus till Daniel Cormier rådde Dustin Poirier att slåss Conor McGregor. Slutligen kommer vi att summera den dagliga nyhetssammanställningen med PFL-chefens löfte för Francis Ngannounästa motståndare. Så låt oss börja utan vidare.

Donn Davis erbjuder 15 miljoner dollar till Nate Diaz för att slåss i MMA

Den första matchen mellan Jake Paul och Nate Diaz var en storsäljare. Det var Diaz debut i boxning och Pauls första motståndare från UFC. Deras match slutade med att Paul vann den genom ett enhälligt beslut. Diaz boxning trots att han var nykomling var dock berömvärd, åtminstone för vissa.

Paul lovade Diaz att deras revansch skulle äga rum i MMA-arenan och var tänkt att ske i slutet av detta år men det finns inga tecken på det just nu. I sin frustration ropade Paul ut Diaz för att han inte erkände löftet och påstod att Diaz undvek kampen.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Haymakers (@haymakers)

Deras returmatch var 10 miljoner dollar enligt PFL:s vd Donn Davis. Men nu har det höjts till 15 miljoner dollar men det finns fortfarande ingen bekräftelse från Nate Diaz. Kampen kan hända men datum och tid är ännu inte bestämt.

Daniel Cormier anser att Dustin Poirier borde slåss mot Conor McGregor

Dustin Poirier gjorde nyligen ett uttalande som indikerade att han kan möta Conor McGregor för en sista strid men det fanns några antydningar av mörker i hans ord. Han tillade att kampen är meningslös för tillfället. Daniel Cormier tycker dock att Poirier borde ta sig an McGregor.

Den tidigare dubbelviktsmästaren i sin senaste YouTube-video rådde Poirier att inte backa i sin kamp mot McGregor. “Jag var bara väldigt glad över att kunna hjälpa honom (Dustin Poirier) när han fattade sitt beslut om kampen och allt. Men nu när han har slagit McGregor två i rad borde det inte finnas någon tvekan att slåss mot honom igen, säger Cormier.

Donn Davis lovar Francis Ngannou vs Deontay Wilder blandade regler

Francis Ngannous boxningsdebut var en bomb för den före detta UFC-fightern. Ngannou visade inte bara upp mästerklassboxning utan dominerade även boxningsmästaren Tyson Fury. Även om Ngannou förlorade matchen etsade han in sitt namn i boxningsberättelsernas annaler och stridsgemenskapen kan inte vänta med att se Ngannou på den kvadratiska arenan igen.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av HOME OF FIGHT (@homeoffight)

Mitt i uppståndelsen gjorde PFL:s VD Donn Davis ett anmärkningsvärt framträdande i ett nyligen avsett avsnitt av MMA Hour Show, där han uttryckte stor entusiasm för konceptet med en “mixed rules”-match med Ngannou och Deontay Wilder. Davis uttalande är hans personliga från och med nu och den officiella bekräftelsen har ännu inte gjorts.

Läs mer: Nate Diaz kommer tillbaka på Deontay Wilder efter att Boxer går med på att kliva in mot UFC Legend – “All Love to Boxing men …”

Vad tycker du om en match mellan Francis Ngannou och Deontay Wilder? Förväntar du dig att de ska möta varandra snart? berätta om din åsikt i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär