Tuesday, February 27, 2024
HemBoxingMMA News Roundup – Cris Cyborg följer Kayla Harrison för att begära...

MMA News Roundup – Cris Cyborg följer Kayla Harrison för att begära Dana White; Tom Aspinall anklagar Stipe Miocic för att dra sig ur kampen för UFC 300; Det ryktas om Fedor Emelianenko vs Mike Tyson

Håll dig uppdaterad med de senaste händelserna i den snabba MMA-världen! Vår dagliga sammanfattning levererar de viktigaste rubrikerna under de senaste 24 timmarna på bara några minuter. Oroa dig inte för de dagliga tidsbegränsningarna, slösa inte bort mer tid och dyk direkt in i den största utvecklingen inom vår favoritsport.

Vi börjar med Cris Cyborgsom skickade en förfrågan till Dana White följande Kayla HarrisonUFC 300-debutmeddelande. Då kommer vi att flytta fokus till Tom Aspinall. Den tillfälliga UFC-tungviktaren gjorde djärva påståenden om tidigare tvåfaldiga mästare Stipe Miocic. Slutligen kommer vi att summera den dagliga nyhetssammanställningen med MMA-legenden Fedor Emelianenkosom ryktas ta sig an boxningsikonen Mike Tyson.

Cris Cyborg vill slåss på UFC 300

Dana White slog till på sociala medier efter att ha tillkännagivit värvningen av den tidigare tvåfaldiga OS-guldmedaljören judokan, Kayla Harrison. 16-1-fightern kommer att göra sin debut på UFC 300 mot veteranen och före detta mästaren Holly Holm. Aprilkortet håller på att bli spännande för kampfansen då en före detta UFC-fighter uttryckte intresse för att komma tillbaka.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av MMA Junkie (@mmajunkie)

Tidigare UFC och nuvarande Bellator fjäderviktsmästaren Cris Cyborg verkar ha hämtat inspiration från Kayla Harrison och skickat en förfrågan till Dana White. 38-åringen nämnde att hon ville komma tillbaka till UFC 300 i april och återuppliva sin rivalitet med Amanda Nunes i en revansch. Under tiden väntar vi på svar från den tidigare UFC dubbelmästaren och Dana White om vad de tycker om Cyborgs förslag.

Undviker Stipe Miocic Tom Aspinall?

Efter att ha blivit interimsmästare i tungvikt vid UFC 295 var Tom Aspinall förmodligen i kö för att slåss Jon Jones. Men i kölvattnet av att det inte var en möjlighet, uttryckte den brittiske fightern sin vilja att slåss mot den tidigare tvåfaldiga mästaren i tungviktsmästaren Stipe Miocic. Aspinall avslöjade till och med att han till och med hade ett erbjudande för den kampen från UFC.

“Medan vi pratar om (Stipe Miocic), kontaktades min manager av UFC och frågade om jag skulle vilja slåss mot honom den 13 april. Jag tackade naturligtvis ja”, twittrade Tom Aspinall. Han fortsatte vidare med att insinuera att Stipe Miocic var det försöker undvika honom. UFC-fighter-cum-brandman ville bara möta Jon Jones. Till slut kom Aspinall överens med situationen och delade en sista tweet angående den saken.

“På den noten. Jag kommer att sluta gråta, acceptera att det inte kommer att hända och njuta av kampen som jag och alla andra fans vill se. Legend vs legend för tungviktstiteln. Maximal respekt killar. Jaja, tillade Aspinall. Det återstår att se vad som väntar för den interimistiska tungviktsmästaren.

Det ryktas att Mike Tyson ska slåss mot MMA-stor Fedor Emelianenko

Boxningsikonen och tidigare världsmästaren Mike Tyson har varit i nyheterna för ett specifikt rykte som har cirkulerat på sociala medier. Det finns spekulationer om att “Iron” planerar att göra en återgång till kampsport. Intressant nog är Tyson kopplad till den tidigare MMA-världsmästaren Fedor Emelianenko, som gick i pension som professionell fighter för inte så länge sedan.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av MMA PACK (@mmapack)

Enligt ryktena låter Mike Tyson och Fedor Emelianenko sina lag diskutera villkoren för en boxningsmatch. Dessutom har boxningsmatchens plats ryktats vara Saudiarabien, som är det land som är värd för Francis Ngannou mot Anthony Joshua bekämpa. Inget har dock bekräftats för närvarande och vi får vänta på vidare utveckling i denna fråga.

Läs mer: Ilia Topuria tar ett gyckel vid Alexander Volkanovskis matlagning samtidigt som den skickar en varning till UFC Champs avsikt inför UFC 298

Inlägget MMA News Roundup – Cris Cyborg följer Kayla Harrison för att begära Dana White; Tom Aspinall anklagar Stipe Miocic för att dra sig ur kampen för UFC 300; Fedor Emelianenko vs Mike Tyson Rumored dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär