Wednesday, February 21, 2024
HemUfcMMA-fans trollbundet över Joe Rogan och Alex Pereira som ansluter över JRE...

MMA-fans trollbundet över Joe Rogan och Alex Pereira som ansluter över JRE Podcast trots språkbarriärer

Joe Rogan är en stor beundrare av Alex Pereira. JRE-podcast-värden hade talat mycket om “Poatan” på sin plattform redan innan brasilianaren gick med i UFC och fortsatte och fortsatte om sin enorma kraft. ‘Poatan’ är portugisiska för ‘Hands of Stone’, och hans kraft visades fullt ut i hans senaste kamp mot Jiri Prochazka, som han besegrade för att vinna den lediga lätt tungviktstiteln på UFC 295 förra månaden.

Amerikas favoritvideo idag

Denna seger gjorde att Pereira bland ett fåtal utvalda fighters har vunnit titlar i två viktdivisioner. ‘Poatan’ hade besegrat sin fiende Israel Adesanya på UFC 281 för att bli UFC-mästare i mellanvikt innan de förlorade den i sin UFC 287-revansch. Pereira är också en före detta (och enda) mästare i två divisioner i sin kickboxning, Glory. Och Pereira verkar vara på en segerturné sedan han blev mästare och kommer enligt uppgift att dyka upp i världens mest populära podcast.

Alex Pereira ska enligt uppgift snart dyka upp i JRE-podden

Efter att ha blivit mästaren i lätt tungvikt har “Poatan” varit på intervjukretsen, vilket ger fansen en inblick i den färgstarka personligheten och humorn hos den annars stenhåriga lönnmördaren. Och det verkar som om han snart kommer att göra ett framträdande i världens populäraste podcast.

Enligt en rapport från MMA Orbit på Twitter kommer Pereira att vara med i Joe Rogan Experience-podden ganska snart. Men mästaren i lätt tungvikt talar inte flytande engelska och kommer att prata med Rogan på portugisiska och ta hjälp av en översättare för avsnittet.

Fansen reagerar på att Pereira enligt uppgift går på JRE

Fansen var glada över tillkännagivandet och lät sina tankar vara kända i svaren på tweeten. Här är vad några av dem hade att säga:

Ett fan påpekade den uppenbara språkbarriären mellan Rogan och Pereira:

“Joe ska verkligen prata med Alexs översättare i 3 timmar”

En annan hade ett par samtalspunkter som de var säkra på att Rogan skulle ta upp i intervjun:

“”Du är sååååååå teknisk”
“Jag kan inte fatta att du gjorde 185”

En annan blev chockad över att se höjdskillnaden mellan 5’4″ Rogan som stod bredvid 6’4″ Pereira:

“Sminkar Joe?”

En annan kände att Rogan säkert frågar “Poatan” om han hade provat DMT:

“”Så har du någonsin gjort dmt””

En annan påpekade höjdskillnaden:

“Joe ser ut som ett barn jämfört med honom”

Ett fan tyckte att Pereira skulle vara en bra gäst:

“W kombination”

En annan höll med om denna känsla med tanke på Rogans förkärlek för “Poatan”:

“Joe älskar Alex, borde vara en rolig pod”

Uppenbarligen är fansen entusiastiska över att se Pereira ha ett samtal med Rogan i den senares podcast. Och med tanke på allt vi vet om poddvärden så skulle han nog vara den lyckligaste. Vad tycker du om att Pereira åker till Rogan? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär