Thursday, November 30, 2023
HemUfcMMA Community Gläd dig när Anderson Silva återförenades med exrivalen Chael Sonnen...

MMA Community Gläd dig när Anderson Silva återförenades med exrivalen Chael Sonnen för att bevittna hans biografi gjord av Paramount Sports – “Hade grillen”

Förre UFC mellanviktsmästaren Anderson Silva är redo att återvända till rampljuset med släppet av sin biografi. Paramount Pictures släppte trailern och fansen har blivit förbryllade. I ett överraskningspaket, Chael Sonnen gör ett inlägg i ett X-inlägg nyligen.

Rivaliteten mellan Sonnen och Silva är en av de mest ikoniska rivaliteterna i UFC. En video på sociala medier som delas i X återspeglar dock att de två har krossat allt nötkött och delar en osannolik vänskap. När vi tittar på videon får vi också se Sonnens känslomässiga sida.

Anderson ‘Spider’ Silva och Chael Sonnen – den osannolika vänskapen

Silvas inverkan på UFC är verkligen ikonisk och legendarisk. Han vann mästerskapet i mellanvikt 2006 och behöll en obesegrad löpning i 2457 dagar. Under denna period lyckades Silva vinna 16 raka matcher, vilket är ett unikt rekord. Silva, känd för sin stil och teknik, valdes nyligen in i Hall of Fame. Fans väntar ivrigt på att få en glimt av mästarens liv.

I en ny Instagram-video kan vi se både Sonnen och Silva titta på Silvas biografi tillsammans. Ingen trodde att de någonsin skulle få se en dag som denna. Sonnen och Silva kommer bra överens tillsammans är en sällsynt syn. Båda kämparna höll sina rivaliteter åt sidan och njöt av stunden. Silva är synligt glad när han tittar närmare på sitt liv och sina prestationer.

Denna eskapad hittade också till Instagram, där fansen var snabba att reagera och tog till sig kommentarerna.

En av dem kommenterade:

“De hade trots allt grillen”

Några blev överraskade på ett bra sätt.

“Titta på dem, vem skulle ha gissat”

“Det är så häftigt att de här killarna kommer överens nu, du älskar att se det”

En påpekade till och med skämtsamt samma möjlighet för Alex Pereira och Israel Adesanya.

“Poatan och lzzy i framtiden”

Många förändringar på en dag för ett fan

“Chael och Anderson chillar tillsammans och tittar på en film… Snoop Dog slutade röka
ogräs. Vad händer idag?!?’

En av de största rivaliteterna någonsin

Chael Sonnen och Anderson Silva är två av de mest framgångsrika fighterna i UFC. Båda tävlade i mellanviktsdivisionen. Jagarna kolliderade två gånger inne i Octagon när de var i sin bästa ålder. UFC 117 var första gången Silva försvarade sin titel mot Sonnen. ‘The American Gangster’ dominerade kampen, men Silva vann striden via en triangelarmbar.

Sonnen vann sedan två matcher i följd, vilket gav honom ytterligare ett titelskott. Men den här gången slösade Silva inte mycket tid och vann matchen i andra ronden via TKO.

Men till synes har kämparna lämnat sin rivalitet i buren och binder sig nu utanför. Och fansen är säkerligen ivriga att se biografin som fick Sonnen att gråta. Vad är dina tankar om detta?

RELATED ARTICLES

Mest populär