Wednesday, February 21, 2024
HemBaseballMLB-uppdateringar: New York Yankees förlorar Bullpen Star, Padres kommer överens om 4-årigt...

MLB-uppdateringar: New York Yankees förlorar Bullpen Star, Padres kommer överens om 4-årigt avtal

Pitching har varit i fokus för New York Yankees lågsäsong under de senaste veckorna. Detta inkluderar både startrotationen och bullpen. Yankees har kopplats till flera bästa hurlers, med tonvikt på bullpen nyligen. Men nu står laget inför ett stort bakslag när deras tidigare reliever skriver på med ett annat lag.

Det har varit en väl genomtänkt lågsäsong hittills av Bronx Bombers. Att handla med Juan Soto, ytterdjup och värvningen av Marcus Stroman är alla anständiga drag. Men nu, som Yankees ögon bullpen djup, har en av deras bästa lättnad kastare skrivit på med San Diego Padres.

New York Yankees förlorar Wandy Peralta till Padres

De senaste länkarna visade att New York Yankees är intresserade av att lägga till bullpen-armar. De tidigare pinstripes Keynan Middleton och Wandy Peralta verkade vara favoriterna. Men nu har Peralta skrivit på en 4-årig pakt med Padres enligt MLB Insider Ken Rosenthal. Dessutom uppger de första rapporterna att det är värt 16,5 miljoner dollar.

I ett X-inlägg sa Rosenthal: “Free-agent vänsterhänt reliever Wandy Peralta i överenskommelse med Padres om ett fyraårigt, $16.5M kontrakt med tre opt-outs, säger källor till mig och @dennistlin. Affären väntar på en fysisk.”

Detta är en enorm förlust för bombplanen, eftersom Peralta var en pålitlig bullpennärvaro. Under sin tid i New York stack han ut som en top pitcher och även en fantastisk kille i omklädningsrummet. Yankees skeppare Aaron Boone har mycket beröm för den vänstra pitchern.

Fri-agent vänsterhänt reliever Wandy Peralta i samförstånd med Padres om ett fyraårigt, $16.5M kontrakt med tre opt-outs, säger källor till mig och @dennistlin. Affären väntar på en fysisk.

— Ken Rosenthal (@Ken_Rosenthal) 31 januari 2024

Dessutom är det ett bra tillägg för Padres, som lägger till en stor lättnad kanna. Peraltas återkomst till Bronx har fått lite fart de senaste dagarna. Men det San Diego-baserade laget har vunnit loppet. Nu står bombplanen inför ett tufft val.

Yankees måste svänga

Med Wandy Peralta utanför brädet, har New York Yankees en mindre tjurfäktare att välja mellan. Dessutom måste laget snabbt pivotera och signera sitt bästa tillgängliga alternativ innan några andra kastare plockas upp. För tillfället verkar före detta bombaren Keynan Middleton vara en toppkandidat.

Läs mer: New York Yankees slutar starta Pitcher-intresse, Pivot till Bullpen-hjälp efter Snells Snub och Stroman-tillägg

Men när lågsäsongen går in i sitt slutskede kan allt hända med de återstående fria agenterna. Tycker du att New York Yankees borde ha bjudit över Padres erbjudande? Vem ska de signera nu? Dela gärna dina tankar i kommentarerna nedan.

Inlägget MLB Updates: New York Yankees Lose Bullpen Star, Padres Agree 4-Year Deal dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär