Tuesday, February 27, 2024
HemMLBMLB-uppdateringar: 10 förbisedda gratisagenter förberedda för överbetalda

MLB-uppdateringar: 10 förbisedda gratisagenter förberedda för överbetalda

Enligt de senaste MLB-uppdateringarna är den heta spisen fortfarande ljummen, med stora namn som Cody Bellinger och Blake Snell som fortfarande puttrar. Men medan superstjärnorna väntar på sina megaerbjudanden bubblar en annan sorts spänning under ytan: fyndjaktsäsong! Lag har flyttat blicken till marknadens botten, en plats full av spelare som är redo att lysa för en bråkdel av priset.

Amerikas favoritvideo idag

Glöm flashiga rubriker och uppblåsta kontrakt. Dessa under-radar-spelare kommer med potentialen att överträffa förväntningarna, vilket är obestridligt. Det är återvinningsprojekten, de sena blommorna, de gömda pärlorna med outnyttjad talang som bara väntar på att explodera. Så ställ in, basebollfans, för lågsäsongens mest spännande kapitel har bara börjat!

MLB-uppdateringar: Fynda bin bonanza på den upprörda offseason-marknaden

Enligt Bleacher Reports MLB-uppdateringar är en spelare som är hårt förbisedd ytterspelaren Aaron Hicks. New York Yankees släppte honom i maj efter några skadedrabbade säsonger, men han återhämtade sig till .275/.381/.425 med 15 extra-basträffar och 1.0 WAR på 65 matcher med Baltimore Orioles. Nu har han slagit ut på den öppna marknaden som en produktiv spelare med ett rejält Yankees-kontrakt på 9,5 miljoner dollar, vilket gör honom till en liga-minimumstöld för alla lag denna lågsäsong. En annan spelare som skulle kunna stjäla är första baseman CJ Cron.

Cron har en karriärhög 3,3 WAR. Trots en tjatande ryggskada 2023 kan en nu frisk Cron ge en kraftfull offensiv uppgradering för lag som behöver första basen. MLB-uppdateringar påminner en om att inte heller missa Randal Grichuks tysta pop! Med i genomsnitt 27 homers per säsong är han en mångsidig fjärde utespelare som kan fylla luckorna när skador uppstår eller brinnande streck drabbar laget.

Swingman-extraordinären Jakob Junis förlitar sig mycket på sin signaturreglage (62,5 %), och slår ut slagtarna med en karriärs bästa takt på 4,57. Hans vänsterhänta motsvarighet Matt Moores uppgång i slutet av karriären är legitim. MLB-uppdateringar ber en att glömma flameout-prospekten – han är en strikeout-maskin (10,3 K/9) med en skjutreglage som nästan inte går att slå, vilket gör honom till en steal för alla lag som söker bullpen-hjälp.

Efter en Tommy John-förkortad vistelse i Toronto går Cy Young-utmanaren Hyun Jin Ryu (3,46 ERA 2023) in i friagentpoolen igen, ivrig att bevisa att han är ett fynd bland dyra pitchingkontrakt. Efter honom följer infältaren och flerpositionsmästaren Donovan Solano (0,280 i snitt), vilket ger mångsidighet och slagkraft, vilket gör honom till ett prisvärt bänkvapen för utmanare eller en kostnadseffektiv start för att bygga om lag.

Högerhandaren Ryne Staneks pitchhastighet talar sitt tydliga språk (98,2 mph), men det är hans rörelse som kyler slagare. Hans splitters och skjutreglage är ren trolldom, genererar dofter norr om 40 % och gör honom till en sena inning-kraft att räkna med. Hans medspelare, under-radarvänstern Brent Suter (3,38 ERA på 57 framträdanden), är en kameleont av pitchpersonalen, redo att plugga rotationshål eller stärka bullpens till ett budgetvänligt pris.

MLB-uppdateringar: Struggling Ace-lander med ett enormt kontrakt på $28 miljoner, New York Enroute

Den sista på topp tio-listan är andra baseman Kolten Wong. Trots ett nedgångsår kan två gånger Gold Glover Wong (3 WAR x 2 säsonger i rad) vara ett fyndköp för lag som söker defensiv stabilitet och beprövad produktion på andra basen. Det här är bara några av de många talangfulla spelare som fortfarande finns tillgängliga i free agency. Med lite scouting kunde lagen hitta en diamant i roughen som kan hjälpa dem att göra en push för slutspelet.

RELATED ARTICLES

Mest populär