Thursday, November 30, 2023
HemBaseballMLB-legenden Derek Jeter sålde en gång sig själv kort innan han ställde...

MLB-legenden Derek Jeter sålde en gång sig själv kort innan han ställde upp med Tiger Woods och Roger Federer: “Jag är inte särskilt bra”

Derek Jeter är en man med många talanger och har arbetat hårt för att fullända en mängd olika färdigheter. Jeter har alltid visat hungern att förbättra sig och bli bättre oavsett vad som krävs. Detta sträcker sig förbi hans karriär som basebollspelare och in i andra aspekter av hans liv också.

Men Jeter är inte bara en talangfull idrottare, han arbetade hårt med beslutsamhet och drivkraft för att lyckas. Även om det kan verka som att han är bra på allt, så är det inte sant. Jeter själv pratade en gång om något som han inte var bra på och som han var tvungen att jobba på.

Derek Jeter är dålig på att spela

I en intervju 2008 med Jimmy Traina från SI.com, berättade Jeter om Gillette/EA Champions Tournament och hans roll i den. På frågan om turneringen sa Jeter att det skulle bli en spännande upplevelse för många människor. Detta berodde på att fansen hade en chans att spela med Derek Jeter, Roger Federer eller Tiger Woods. Jeter fortsatte med att säga att fans som spelar mot honom inte skulle ha så kul eftersom han inte är bra på att spela.

Jeter: “Det är Gillette/EA Champions Tournament på Xbox Live. Spelar du mycket tv-spel?”

SI.com: “Inte riktigt. Men för folk som gör det låter det här imponerande eftersom de har en chans att spela mot dig, Tiger Woods, Roger Federer och Thierry Henry.

Jeter: “Ja, men jag vet inte hur roligt fans kommer att ha att spela mot mig.”

SI.com: “Varför är det?”

Jeter: ”För att jag inte är särskilt bra. Men jag jobbar på det. Jag jobbar på mina kunskaper. Men, ja, det fantastiska med det här är att det är en global turnering. Du kommer att ha folk från hela världen för att spela mot varandra och sedan komma med den globala mästaren. Jag tror att det är något som många är glada över och ser fram emot.”

Även om Jeter inte är så bra på spel, är jag säker på att de flesta fans bara skulle vara glada att interagera med honom. Jeter är en sportikon och även folk som inte har sett baseball känner till honom.

Jeter var kanske inte så bra på spel då, men jag är säker på att han har ansträngt sig för att förbättra sig. Derek Jeter är välkänd för sin konkurrenskraft och sin törst efter att förbättra sig oavsett vilket fält.

Vilken färdighet var Jeter mest känd för som jänkare?

Derek Jeter var känd för sina ledaregenskaper under sin tid som kapten för New York Yankees. Han ledde Yankees genom goda och dåliga tider och satte ett exempel för framtida generationer.

Derek Jeter var kapten för New York Yankees i många år och skulle under den tiden bli känd som “Captain”. Tror du att Derek Jeter har arbetat med sina spelkunskaper sedan 2008?

RELATED ARTICLES

Mest populär