Friday, December 1, 2023
HemMLBMLB-ikonen Babe Ruth Belting Home Run medan du röker cigarr tänder upp...

MLB-ikonen Babe Ruth Belting Home Run medan du röker cigarr tänder upp Internet

I basebollhistorien har namnet Babe Ruth en distinkt plats. Han var en idrottare en gång i generationen och var i en generation som styrde MLB med sina färdigheter. Decennier har gått sedan Ruth gjorde sitt senaste ligaframträdande, men han är fortfarande i toppen, med Two Way Phenom Shohei Ohtani på andra plats. Det verkar fortfarande inte finnas någon match för honom.

Den tidigare jänkarna, Ruth, var den första spelaren som spelade på både tallriken och högen. Det satte honom i en legendarisk liga med bara ett fåtal namn på. Med tanke på detta var folk fans av hans sving och kast. Nu har en viral video från det förflutna också bekräftat detsamma, som tar basebollgemenskapen tillbaka till Babe Ruth-eran med en intressant önskan att uppfylla.

En Babe Ruth-klassiker värd tusen färger genom en monokrom ram

Shohei Ohtani har utan tvekan tagit taggen av den skickligaste spelaren för att bli MLB-ikonen i modern tid. Men när det kommer till historien var Babe Ruth den första ikonen i ligan, efter att ha satt upp riktmärken som fortfarande följs.

Allt beror på hans karriär, som fick honom att göra 714 homeruns och slå i 2 214 RBI med ett genomsnitt på 0,342. Han tog också 488 utslagningar på en ERA 2,28 med ett rekord för vinst och förlust på 94-46 och blev en mycket skicklig spelare.

En video postad av BaseballHistoryNut fokuserar på detsamma med en bildtext som lyder: “Babe Ruth tar en tok av sin cigarett och sedan fortsätter att slå en baseboll med cigaretten fortfarande i munnen för 100-tals barn att jaga kommer att vara det coolaste du kommer att se idag.”

Det är märkbart att i videon ses den sjufaldige World Series-mästaren slentrianmässigt homra med en cigarr i munnen, med alla som jagar ner bollarna. Fantastisk? Är det inte? Tja, det är vad basebollgemenskapen tycker så.

Fans gör en önskan efter ett återbesök till en Bambino-era

Andra sa att tidsmaskinen är timmens behov av att återvända till det förflutna.

En annan kallade det en legendarisk sving.

Ett fan påpekade att alla jagade hans homer

En annan sa att han var coolast

Videon har verkligen varit en välsignelse för basebollfans. Det verkar som om det inte kommer att finnas någon som han ens ett sekel tidigare. Vad tror du? Kommer någon att kunna överträffa honom? Dela dina tankar om detta. Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Ojämförliga Babe Ruths berömda ord inspirerar det vinnande tankesättet hos 8X F1 Champs Mercedes & Co.

RELATED ARTICLES

Mest populär