Thursday, November 30, 2023
HemBaseballMLB-ikonen Alex Rodriguez hade en gång en exklusiv upplevelse med ex-flickvännen Jennifer...

MLB-ikonen Alex Rodriguez hade en gång en exklusiv upplevelse med ex-flickvännen Jennifer Lopez tack vare Dallas Cowboys ägare Jerry Jones

Den tidigare jänkaren Alex Rodriguez har alltid varit en fitnessentusiast som älskar sitt träningspass. Redan innan han träffade sin nya flickvän, som också är fitnessexpert, brukade A-Rod ofta träna med sin före detta fästmö Jennifer Lopez. Fitness var något där A-Rod och JLo alltid var på samma sida. Det är inte många som vet, men A-Rod tackade en gång Dallas Cowboys för en vänlig gest angående hans träningspass med JLo.

Efter att ha spelat i över 20 år i MLB< A-Rod har han skapat sig ett namn inom sportvärlden. En sådan person som Alex kom nära var NFL-laget Dallas Cowboys ägare och General Manager Jerry Jones. Och en gång gav Jones honom och JLo the Cowboys möjlighet att få sin träning gjord.

Alex Rodriguez missar aldrig att uppskatta någon!

Med anor från 2019, när Alex Rodriguez och Jennifer var i ett förhållande, tackade de Dallas Cowboys för att de var vänliga nog att förse dem med Cowboys anläggning för deras gympass.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Alex Rodriguez (@arod)

Alex lade upp en video där han och JLo tränade på sin Instagram. I bildtexten skrev han: “Stort tack till min goa kompis Jerry Jones och @dallascowboys för att de bjudit oss på ett fantastiskt träningspass. Vi uppskattar gästfriheten och förmånen att använda din fantastiska anläggning.”

Fitness har alltid varit en stor del av Alex liv under hela hans spelarkarriär. Nu, även om han lämnade basebollvärlden som bollspelare, har ivern att hålla sig i form inte lämnat honom.

Vem tränar Alex med nuförtiden?

Som tidigare nämnts, eftersom A-Rod är i ett förhållande med fitnessexperten Jaclyn Cordeiro, har de två de flesta gånger tränat sitt gympass tillsammans. Cordeiro delar ofta samma sak på sin Instagram-berättelse.

Alex och Cordeiro kom in i ett förhållande förra månaden, efter att veckor av rykten om dem redan hade omringat dem. Cordeiro förrättade förhållandet via hennes Instagram-berättelser, och sedan dess visar paret upp nästan allt de gör tillsammans.

Vad är dina tankar om Alex besatthet av fitness? Lämna dina kommentarer nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär