Wednesday, February 1, 2023
HemBasketball"MJ är ett hot mot samhället": NBA-mästare lämnar fansen i spillror med...

“MJ är ett hot mot samhället”: NBA-mästare lämnar fansen i spillror med en “galen” Michael Jordan-historia

2010 köpte Michael Jordan en del av Charlotte Hornets. Förr i tiden var laget känt som Charlotte Bobcats. Med detta ägande följde ansvaret för att sköta lagets basketverksamhet. Detta var en roll som den sexfaldiga mästaren tog upp på allvar. Han ville att laget skulle sväva till höga höjder.

För detta inkluderade frontkontoret personer som Stephen Jackson och Gerald Wallace i listan med hopp om att de skulle leda laget från fronten. Emellertid leddes Bobcats till en stenig väg. Med detta i åtanke berättade NBA-mästaren Stephen Jackson nyligen en historia om sin tid med Bobcats och Jordan som lämnade NBA-fansen i spillror.

Nyligen dök Stephen Jackson upp i programmet Million Dollaz Worth of Game. Under avsnittet öppnade Jackson upp om sin tid med Bobcats. Tiderna på planen var inte de bästa för laget och efter att ha förlorat matcher oavbrutet kom en rasande Michael Jordan in i omklädningsrummet. Michael Jordan började skrika på spelarna. Efter detta anslöt sig den sexfaldige mästaren till laget under träningen och helvetet bröt löst.

NBA-fans i spillror efter att denna Michael Jordan-berättelse kommit fram

I showen gav Jackson mer detaljer om denna incident. Han sa, “Bara ut på oss ända till den punkt där han kommer i andra laget på träningen, och vi förlorar!”

Med Jacksons ord var Jordan ostoppbar, precis som han var under sina dagar med Chicago Bulls. Detta var en ögonöppnande upplevelse för Jackson. Han sa: “Det här sa jag till mig själv. Du kan fråga mina pojkar, när jag kom hem, ‘Det är därför han geten’” Den här historien lämnade fansen i spillror.

Fansen tog till Twitter för att reagera på denna MJ-berättelse. Medan de pratade om Bobcats ägares mentalitet, hävdade folk att den här historien var “galen”. Dessutom talade fansen om de 14-faldiga All-Stars hängivenhet till spelet. Samtidigt som de gjorde det sa de att “MJ är ett hot mot samhället”. Vissa påpekade att vid 47 års ålder kunde His Airness fortfarande slå ett stjärnspäckat lag. Därför gjorde detta Jordan verkligen till den största genom tiderna. Fansen sa också att det inte kunde finnas någon som Michael Jordan.

MJ är ett hot mot samhället 😂 https://t.co/fkFbG1AwFV

— Yvo (@YvoEarnhardt) 12 december 2022

Dessa historier blir aldrig gamla Mike, bara annorlunda. https://t.co/kHP5nKOYRG

— missnöjd svart man. (@Just_D_Cook) 12 december 2022

Blir bara en “Mike”..

— Tee Brink (@Tbrink97) 12 december 2022

Lol dessa unga katter kommer aldrig att förstå Michael Jordan https://t.co/KThSrsN64A

— IYKYK (@Drive2Parkway45) 12 december 2022

MJ skulle ha bränt den här eran som vissnesjuka brände 60-talet. https://t.co/KmN00W3W4F

— Agenda (@SprdsheetAgenda) 12 december 2022

MJ är djävulsmannen 😂😂😂 https://t.co/60G228OYQU

— Ditt hår kortare än mina (@_StillTheShawn) 12 december 2022

Vad tycker du om den här Michael Jordan-berättelsen? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär