Wednesday, December 6, 2023
HemeSports"Mitt sista år på YouTube" - Youtuber Ludwig delar med sig av...

“Mitt sista år på YouTube” – Youtuber Ludwig delar med sig av ett av de största tillkännagivandena av sin karriär

Ex-Twitch-stjärnan blev YouTuber, Ludwig delade ett stort tillkännagivande i sin senaste stream. Den amerikanska innehållsskaparen och influencern ser fram emot att utforska helt nya vägar och sätta nya mål för det kommande året 2023.

Ludwig Anders Ahgren eller helt enkelt känd som Ludwig, är en världsberömd streamer, YouTuber och podcaster. Han är också ibland värd för massiva evenemang med sina andra innehållsskapare. En av hans mest välkända händelser är Mogul-Money, där Ludwig får influencers att tävla i en spelshow i “Jeopardy”-stil.

Ludwigs anspråk på berömmelse var hans historiska “Subathon” på Twitch, där han streamade i 31 dagar i sträck. Tack vare denna historiska bedrift blev Ludwig den mest prenumererade Twitch-streamern genom tiderna 2021. Han har fått häpnadsväckande 282 000 aktiva prenumeranter och slog den tidigare rekordhållaren Ninja.

Men mogulen lämnade sin tron ​​strax efter. I slutet av 2021 meddelade Ludwig att han har skrivit på ett exklusivt avtal med YouTube-spel. Bytet av båt var ett mycket riskabelt drag, eftersom många var oroliga för att denna migration kan ha en enorm effekt på hans karriär eller potentiellt avsluta den. Men skaparen av Luddy, bevisade att alla hade fel när han genomförde ett fantastiskt år på “Red Platform”.

Ludwig delar ett stort tillkännagivande för det kommande året

Ludwig avslutade nyligen ett år på YouTube, och enligt honom var det mycket framgångsrikt. I sin senaste stream med titeln “Mitt sista år på YouTube” delade Mogul sin ettåriga resa på webbplatsen och visade sina fans hur han har klarat sig i målet han hade satt upp sig själv att uppnå.

DYK DYPARE

Enligt streamen hade Ludwig dessa mål uppsatta för i år:-

  • Kör den största Smash-turneringen
  • Fortsätt YouTube-serien
  • Mogul Money Live
  • Åk till Japan
  • Fyra miljoner subs
  • 500K topp tittarsiffra
  • Gör coola evenemang
  • Gör en show med Charlie
  • Bli en bra IRL-streamer

Ludwig uppfyllde de flesta av dessa mål, förutom ett fåtal av dem. Året är dock inte över än, så det finns fortfarande hopp för honom att få ut det mesta av 2022. Under det kommande året ser Mogul fram emot att uppnå allt han hoppades på att göra i år och gå ännu längre.

Hur reagerade fansen på hans 1-årsjubileum på YouTube?

Den 1 december 2022 postade Ludwig en tweet på sin officiella Twitter. I den tweeta han skrev: “Det har officiellt gått ett år sedan jag flyttade över till YouTube. Jag minns tydligt hur stressad och orolig jag tog det beslutet. Jag är glad att kunna rapportera att det var rätt <3”. Fansen strömmade snabbt in för att komplimentera honom för hans imponerande prestation på webbplatsen och uttryckte sin entusiasm över allt som skulle komma från streamern.

Grattis till ett år! Lev alltid ditt bästa liv!

— 💖ironmouse😈VSHOJO💖 (@ironmouse) 1 december 2022

Vi instämmer! Vilket fantastiskt första år det var. Låt resan fortsätta 🚀🚀

— Jeffrey Greller (@JeffreyGreller) 1 december 2022

Det var det jag sa, som för jävla tiden går.

— Avvnir (@Avnir07) 1 december 2022

Grattis till året! Ser fram emot att få höra om alla stora saker du har planerat för nästa år!

— Mags (@magsisawkward) 1 december 2022

Älskar att höra det, man. Glad för din skull och grattis till alla framgångar! ❤️

— Ryan Wyatt (@Fwiz) 1 december 2022

det har redan gått ett år 😀 omg men ja det var ett så bra beslut för dig 🙂

— av 🙂 ⎷ (@_honkvan) 1 december 2022

SE DETTA NU- Ranking de bästa Pokémonerna över spännande generation 8-titlar

RELATED ARTICLES

Mest populär