Sunday, February 25, 2024
HemWweMitt i WWE Return Rykten retar Sasha Banks fans med hjälp av...

Mitt i WWE Return Rykten retar Sasha Banks fans med hjälp av bild med tidigare Royal Rumble-vinnare inför ett “Fun 2024”

Sasha Banks har inte återvänt till ringen på länge. Senast fans såg henne i aktion var i en japansk promotion. Men hela den här tiden som hon inte har dykt upp någonstans, har fansen lämnat öppna för att spekulera i att hon kanske kommer tillbaka till WWE. Och mitt i dessa tunga spekulationer gör Banks det inte lätt för sina fans heller.

Amerikas favoritvideo idag

Den kvinnliga brottaren undviker inte bara konfrontation angående ämnet, utan hon har också gett subtila tips till fans som pekar mot en potentiell WWE-återkomst.

Sasha Banks lägger upp en bild med en annan WWE-stjärna

Shinsuke Nakamura gick med i WWE efter att ha fått erfarenhet av japanska kampanjer. Det är här mäns Royal Rumble-vinnare 2018 kunde ha gjort bekantskap med Sasha Banks. Nyligen gick “The Boss” till Instagram för att reta sina WWE-fans med hjälp av en bild som hon klickade bredvid Nakamura.

I en Instagram-berättelse laddade Sasha Banks upp en selfie, textade, “Det här året kommer att bli roligt.” På långt håll ser det här ut som ett humoristiskt sätt att önska sina följare ett “Gott Nytt År” fyra dagar in på 2024. Men saker och ting tog en vändning när hon parade ihop det med nästa berättelse hon lade upp på sitt konto.

I nästa berättelse lade Mercedes Mone om en berättelse som ursprungligen postades från kontot för en annan japansk proffsbrottare, Marafuji Naomichi. I bildenNaomichi står längst till höger, Banks är i mitten och den tidigare WWE US-mästaren är till vänster.

Även om bilden inte säger oss att hon går med i WWE igen, är det en subtil hint om att detta kanske är något som skulle kunna göra detta 2024 “roligt”.

Detta är inte heller det enda fallet att Sasha Banks har använt sitt sociala mediekonto för att reta fansen angående en potentiell WWE-återkomst. Faktum är att hon för några veckor sedan fyllde på bränsle till den redan brinnande elden.

Sasha Banks retade WWE-fans med ännu en Instagram-berättelse

Det har varit tunga spekulationer kring Banks eventuella WWE-återkomst. Fans som har velat se denna situation bli verklighet har försökt hitta fler och fler tips. Banks har hjälpt till att driva på detta genom sin sociala medieaktivitet och pekar ständigt på möjligheten att hennes WWE kommer tillbaka.

LÄS MER:- Mitt i striden mellan AEW och WWE dyker det upp en intern uppdatering om Sasha Banks nästa drag

För några veckor sedan laddade hon upp ett faninlägg om sin story, som var AI-konst som visade hennes WWE-avatar som en Funko-pop-figur. Även om hon kunde ha låtit posten glida iväg på grund av hennes avbrutna band med det Stamford-baserade företaget, hon valde ändå att ladda upp den på sin storyantyder till fansen att det fortfarande finns hopp.

Vad tycker du om dessa berättelser? Tycker du att vi ska se fram emot Banks WWE-återkomst?

RELATED ARTICLES

Mest populär