Saturday, December 9, 2023
HemNASCARMitt i snowboardfiasco hade Chase Elliott en annan skada som han gömde...

Mitt i snowboardfiasco hade Chase Elliott en annan skada som han gömde när han kämpade om Rick Hendricks ägaremästerskap

Säsongen 2023 i Cup-serien var en stor besvikelse för NASCARs guldpojke, Chase Elliott. Föraren för första gången i sin karriär kunde inte kvalificera sig till slutspelet och blev åsidosatt från mästerskapsstriden.

Bortsett från det tappade momentumet och gåtorna på banan som hade lett till att HMS-stjärnförarens prestation fallit, har den underliggande orsaken bakom hans dystra år varit hans trasiga skenben. Det verkar dock inte vara den enda skadan som Elliott hade ådragit sig, eftersom han uppdaterade NASCAR-communityt med en annan procedur som han nyligen har genomgått.

Chase Elliott uppdaterar sina fans om att de genomgår ytterligare ett kirurgiskt ingrepp

#9 Chevrolet-föraren hade genomgått en tre timmar lång operation efter att ha varit inblandad i en snowboardolycka som ledde till ett brutet skenben. Det verkar dock som att skadan i benet inte var den enda fysiska skadan han ådragit sig, även om han fortsatte racing.

I en Twitter-uppdatering informerade Chase Elliott NASCAR-världen om en annan operation som han hade genomgått under lågsäsongen. Han sa: “Ville bara ge dig en snabb uppdatering, jag hade en liten procedur på min axel. Hade en gammal skada som jag behövde ta hand om.

“Självklart är lågsäsong en mycket bättre tid att göra det än min senaste operation. Så här är vi och allt är bra och redo för 2024. Började se fram emot att Daytona 500 kommer upp i februari.”

“Det är Oh Sh*t Certified!”- 19-åriga NASCAR Stars geniala gaffeltruckhack lämnar chockade fans som ifrågasätter OSHA:s ingripande

Hoppas att föraren kan återhämta sig och hoppa tillbaka till sitt vanliga jag, innan han kör på Daytona i februari.

RELATED ARTICLES

Mest populär