Monday, December 4, 2023
HemGolfMitt i rykten om comeback når Tiger Woods sin "lägsta" punkt hittills...

Mitt i rykten om comeback når Tiger Woods sin “lägsta” punkt hittills när 47-åringen drabbas av ett massivt bakslag i karriären

En stor del av golfcommunityt väntar bara på en sak, ett återupplivande av legendariska Tiger Woods. Golfaren hade varit frånvarande ett bra tag trots att han gjorde ett kort framträdande på Masters, på grund av de många hälsoproblem som uppstod efter olyckan 2021 och de efterföljande komplikationerna som ledde till operationer.

Men efter att ha sett Hall of Famer flera gånger på och utanför banan under de senaste veckorna har hoppet om hans återkomst väckts igen i golfvärlden. Men mitt i sådana rapporter om hans comeback i spelet har Mr. T drabbats av ett slags förödande bakslag, det “lägsta” han någonsin har gått i sin professionella karriär, inte mindre!

Bottenbotten i Tiger Woods 27-åriga proffskarriär

Amerikanen har fått många utmärkelser efter att ha blivit proffs 1996. Han har vunnit 82 gånger på PGA-touren, inklusive segrare vid 15 majors under de 27 åren. Den olyckliga olyckan och operationerna som resulterade i ett uppehåll i spelet har dock tagit hårt på 1997 års Masters Tournament-vinnares karriär.

I februari 2023 nådde Woods nummer 1294 på den officiella världsrankingen för golf. Detta var det lägsta som han hade nått innan hans framträdande på banan i Masters som ägde rum i augusti, där golfaren tvingades dra sig ur på grund av sin fotledsskada och den resulterande plantar fasciit-operationen.

Men olyckan har kommit och letat efter Mr. T ännu en gång när han sjönk till “sin karriärs lägsta världsranking” på OWGR den här veckan. Numrerad till 1307, 82X PGA Tour-mästaren har en lång väg kvar att gå om han ska återta platsen som han tillbringade 683 veckor i rad.

Absolut ett drastiskt bakslag! Dessutom skulle proffsen behöva dela ut en fantastisk uppvisning av färdigheter på banan om han någonsin ska återfå sin bästa form. Och den senaste tidens iakttagelser har säkert sken av 47-åringens hoppfulla återkomst.

En återhämtande Woods som tänder elden på en comeback

Woods hade avslöjat detaljer om hans hälsa för ett tag sedan, eftersom han nämnde hur hans fotled är smärtfri medan resten av benet behöver lite arbete. Han sa detsamma efter fyra dagars caddiing för sin son vid Notah Begay III Junior Golf Championship, vilket gjorde honom öm efter detsamma.

Mitt i att släppa en angående hälsouppdatering, är Tiger Woods inträde i PGA-touren mästare på korten?

Och även om det inte är bekräftat, indikerar många rapporter hur 15X Major-mästaren skulle slå av sig vid Hero World Challenge som skulle starta den 30 november. Dessutom bidrar en video av proffsen på kursen som tränar med sin son Charlie Woods till hypen om hans återkomst.

Även om en stor del av samhället vill att han ska nå nummer 1 igen, verkar det osannolikt eftersom Hall of Famer själv hade avslöjat hur han bara skulle spela på en handfull evenemang efter hans återkomst till spelet. Vad tycker du om den nya OWGR-rankingen? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär