Thursday, November 30, 2023
HemeSportsMitt i Nintendos "seriösa" ursäkt till fansen får Pokemon Scarlett och Violet...

Mitt i Nintendos “seriösa” ursäkt till fansen får Pokemon Scarlett och Violet ny uppdatering

Pokémon Scarlet och Violet släpptes den 18 november och som är vanligt med själva serien gick det här spelet vidare och slog ett gäng rekord. Den största var att den sålde 10 miljoner exemplar inom en vecka efter lanseringen.

Problemen började uppstå när spelare började få sin njutning hindrad av antalet buggar och glitches som fyllde dessa spel. Någon tog till internet för att låta Nintendo veta sitt missnöje, medan andra gick direkt till Nintendo för att göra detsamma. Och Nintendo hörde äntligen. Spelare började få återbetalning för sina digitala kopior.

Nyligen, när utvecklarna släppte en ny patch för spelet, gick de till och med vidare och erkände att de är medvetna om människor som upplever alla dessa problem i sina spel. Och en lösning för dessa problem pågår för närvarande.

Meddelandet sa: “Vi är medvetna om att spelare kan stöta på problem som påverkar spelens prestanda. Vårt mål är alltid att ge spelare en positiv upplevelse av våra spel, och vi ber om ursäkt för besväret. Vi tar feedbacken från spelarna på allvar och arbetar med förbättringar av spelen.”

Läs mer- “Jag gillar förmågan att fokusera …” Todd Howard talar om att Starfield är exklusivt för Xbox

Det här meddelandet som kommer direkt från utvecklarna har gett spelarna en gnista av hopp. De hoppas nu att spelet kanske skulle fixas tidigare än de hade trott. Vissa sa till och med att de inte hade något hopp om att det skulle fixas, men är nu glada över att Nintendo och Game freak äntligen jobbar på en fix.

Pokemon Scarlet och Violet kommer snart att få rankade Battles Series 1!

Nintendo har nyligen meddelat att Pokémon Scarlet och Violet-rankade strider pågår och de kommer att pågå till den 31 januari 2023. Rangordnade strider är en av de många liveservicefunktionerna som dessa spel får.

Ranking Battles är en serie head-to-head-strider som spelare kan delta i och visa sina färdigheter som tränare. Varje spelares rang uppdateras efter varje strid, beroende på deras prestation under striden. Dessa strider skulle följa enkla matchregler och spelare skulle bara matchas med spelare som liknar deras rang.

Spelare över hela världen skulle kunna slåss i den här serien för att nå Master Rank. Även om det finns en viss uppsättning regler som ska följas under dessa strider. Såsom bara Pokémon som finns i Pokemon Scarlet och Violet skulle tillåtas i denna serie av Battles.

Varje rankad strid skulle ha en total speltid på 20 minuter. Spelartid på 7 minuter, förhandsvisningstid på 90 sekunder och vändtid på 45 sekunder.

SE DETTA NU- Bästa AAA-spelen på Nintendo Switch

Så, är du redo med din Pokémon att delta i den rankade Battle-serien?

RELATED ARTICLES

Mest populär