Sunday, December 10, 2023
HemAngel ReeseMitt i LSU Suspension Rykten och "GPA Rift" svarar Angel Reese tillbaka...

Mitt i LSU Suspension Rykten och “GPA Rift” svarar Angel Reese tillbaka inför 375 000 människor

Angel Reese, en stjärnspelare för LSU Basketball Team, var påfallande försvunnen under fredagens match mot sydöstra Louisiana, vilket lämnade basketgemenskapen i kaos. Ryktena började veckan innan när Reese bänkades i andra halvan av tisdagens match med Kent State. Detta lämnade spänning, och teorier fördes fram för att förklara beslutet. Mitt i de febriga viskningarna gick Reese online och uppmuntrade folk att inte tro på allt man läser.

Angel Reese bryter tystnaden på sociala medier över LSU-spekulationer

Angel Reese, ämnet för viskningar bröt tystnaden genom onlinemedia. Hon bad folk att inte tro på varje berättelse de hörde. LSU-tränaren Kim Mulkey gav en mystisk men lovande kommentar om Reeses comeback till basketlaget.

Reeses avvikande och problemet som ligger bakom det spelar ut i media för LSU-gemenskapen att bevittna när spänningen nyss upp till klarhet. Reese skrev på sitt Twitter-konto med 375 000 följare, “Snälla tro inte på allt du läser.”

De nyfikna påståendena från spelaren och hennes tränare lämnar bara fans, mediakritiker och fans till en av Women’s College Basketballs spirande stjärnor i ett tillstånd av limbo. Reeses drama började veckan innan när hon bänkades för andra halvan av matchen mellan LSU och Kent State.

Mysteriet bakom Angel Reese’s Benching

Chockerande nog i ett möte mot Kent State var Angel Reese på bänken under andra halvlek och efter kvartalen. Stjärnspelarens enastående prestation som tog in 11 poäng och 5 brädor i första halvlek ledde LSU in i spelpausen med två poängs marginal. Hennes frånvaro i andra halvlek var ganska påtaglig.

Men på frågan om Reeses bänkning, kommenterade huvudtränaren Kim Mulkey bara att det var ett “tränarbeslut”, vilket orsakade uppståndelse bland fans och analytiker. Det skapade rykten om att tränaren Mulkey och Reese hade problem med spelarens attityd.

Dramat rann också av banan när Angel Reese Webb, mamma till Reese, och Kia Brooks, mamma till Flau’jae Johnson som utsågs till Årets SEC Freshman 2023, utbytte snåriga kommentarer på sociala medier. Spänningen utanför banan bidrar bara till mysteriet kring Reeses bänkorder.

Vad tycker du om denna stjärnartist? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär