Sunday, February 25, 2024
HemMLBMitt i långvarig Cody Bellinger-jakt står Chicago Cubs ensamma på listan över...

Mitt i långvarig Cody Bellinger-jakt står Chicago Cubs ensamma på listan över oönskade när inaktiv lågsäsong fortsätter

December, synkront med lågsäsong, är en månad av strategi. I kombination med förhandlingar och kalkylerade risker för MLB-lagen fattas beslut. Men när kalendern kommer närmare 2024, befinner sig Chicago Cubs i okänt territorium. De är “one and only” i år, men av en konstig anledning.

Amerikas favoritvideo idag

Historiskt känd för sina strategiska rörelser står Windy City ensam. De är det enda MLB-laget som inte har stärkt sin lista i Major League den här lågsäsongen. Att lägga till intriger till den här berättelsen är deras långvariga jakt på Cody Bellinger, som bäddar för en lågsäsong olik alla andra för Cubs.

Varför är Chicago Cubs tysta i den tunga Cody Bellinger-tävlingen?

Även om årsskiftet verkar vara fyllt av osäkerheter, finns det en sak som är klar. Bellinger står som en monumental figur i Chicagos strategi. Med Bellingers kommande beslut som kastar en skugga, kan Cubs passivitet antingen vara ett strategiskt mästerskap eller en möjlighet som inte togs. Skulle de missa att värva om Bellinger kan efterdyningarna kräva en omprövning av deras tillvägagångssätt. Men ska de hållas fullt ansvariga, mitt i svajande optimism?

Om man fördjupar sig i spelardynamiken blir tjusningen med Los Angeles-marknaden igenkännbar. Speciellt för japanska spelare. Medan städer som San Francisco, Seattle och San Diego kan skryta med sina egna attraktioner, förblir den ekonomiska trångheten oöverträffad till Dodgers. Resultatet av denna situation återspeglades i spelare som Yoshinobu Yamamoto, som, trots andra lukrativa erbjudanden, drog sig mot södra Kalifornien. Måste man säga att magnetismen hos hans tidigare (och nuvarande lagkamrat också påverkade honom) Shohei Ohtani?

Svaret på den frågan ligger bara hos Dodgers. Men ungarnas tysta tillvägagångssätt mitt i en livlig frihandelsmarknad, särskilt med en långvarig jakt på Cody Bellinger, skapar en spännande berättelse om årets slut. Är det inte helt tvärtemot vad historien säger om Cubs?

Hur länge måste man vänta innan Chicago Cubs gör ett drag?

Sedan 2018 har ungarna blivit ganska färgade i ullen med sina utgifter under lågsäsong. Men även under dessa försiktiga tider har de konsekvent sett till att minst ett tillägg till deras 26-mannarupp sker före årets slut. Med det är det dags att spola framåt till nuet.

Blue Jays förblir Chicago Cubs största Cody Bellinger-hot, trots minskat intresse bland lotterier på 300 miljoner dollar

Det är ganska uppenbart att den här lågsäsongen har varit konstig för Cubs. Med bara några dagar kvar till 2024 verkar inte ungarna bryta sin strimma. De har gått två hela månader utan någon större flytt eller tillägg. Är detta en strategisk tystnad som kommer att kulminera i framgång? Endast tålamod kan ge svaren.

RELATED ARTICLES

Mest populär