Monday, February 26, 2024
HemNBAMitt i Lakers handelsrykten kan Dejounte Murrays Ante på sociala medier tipsa...

Mitt i Lakers handelsrykten kan Dejounte Murrays Ante på sociala medier tipsa om önskad destination

Enorma förändringar väntar för NBA-fansen eftersom handelns deadline väntar bara tre veckor bort. Ett av de mest omtalade potentiella dragen involverar Atlanta Hawks Dejounte Murray som möjligen är på väg till Los Angeles Lakers. När Hawks förvärvade Murray investerade Hawks tre första val och en swap 2022. Med det söker Atlanta förståeligt nog betydande avkastning i alla potentiella affärer. Hittills har de två teamen enligt uppgift varit engagerade i diskussioner om möjliga avtalsstrukturer; med en version med D’Angelo Russell, Jalen Hood-Schifino och 2029 års första val, enligt insikter från olika lag- och ligakällor.

Samtalen har dock stannat tillfälligt, med väntan på att återupptas när tidsfristen närmar sig. Lakers är dock inte de enda utmanarna i racet om Murray, eftersom flera andra lag har uttryckt intresse för den dynamiska unga spelaren. Med en nyligen uppdaterad uppdatering av Murray själv, verkar det som om ett team från Eastern Conference kan hysa hans nya hem.

Dejounte Murray kan vara intresserad av Miami Heat

Mitt i handelsspekulationerna utvecklades en spännande utveckling genom Murrays Instagram-berättelse. Inför Atlanta Hawks match mot Miami Heat publicerade Murray ett foto på sin historia, med de pensionerade tröjorna från Miami Heat-spelare. Uppdateringen fångade fansens uppmärksamhet på sociala medier och har sedan dess underblåst diskussioner om Murray som indikerar en preferens för en byte till Miami Heat.

(berättelse utvecklas)

Inlägget Amid Lakers Trade Rumours, Dejounte Murrays sociala medier Ante kunde tipsa om önskad destination dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär