Monday, December 4, 2023
HemBoxingMitt i juridiska restriktioner tipsar Gervonta Davis om sin nästa motståndare

Mitt i juridiska restriktioner tipsar Gervonta Davis om sin nästa motståndare

Det rasar en “Tank” som letar efter ett dödsfall. Och av vad det framgår har den ett mål i hårkorset. Det krävdes inte mycket för att avlossa det första avskedsskottet. Yrkesmässigt hade året varit fantastiskt för Gervonta Davis. Efter ett framgångsrikt titelförsvar i januari gjorde den baltimoreanske boxaren en av de mest avgörande segrarna på senare tid mot Ryan Garcia i april. Det är dock på den personliga fronten som han har fått drabbas av några bakslag.

Den 14 juli kom Davis ur fängelset efter att ha avtjänat 44 dagar av det 90 dagar långa husarreststraffet han fick för 2020 års trafikolycka. Mitt i strömmar av samtal om match-ups har han ännu inte återvänt till ringen. Det har dock inte hindrat southpaw från att ta tag i då och då. Till exempel gick han efter en välkänd tränare Robert Garcia och hans anklagelse, Raymond Muratallasom nyligen gjorde en knockoutseger över Diego Torres Nunez. Men av skäl som fortfarande inte är klarlagda kom den senaste utvecklingen när världsmästaren delade med sig av sina farhågor över hur några lagliga restriktioner skulle kunna påverka träningen.

En kommande fiende, “Tanken”?

Strax efter att Muratalla blivit North American Boxing Federation Lightweight Champion såväl som WBO Global Lightweight Champion, tog Robert Garcia till sitt X-konto och sa hur alla har börjat att inte sjunga vad han och hans team har sett under en tid på gymmet . Raymond Muratalla är nu redo för alla i lättviktsdivisionen. 16 av Muratallas 19 segrar kom genom knockouts. Inte konstigt att “Danger” har dykt upp som en av de främsta möjligheterna i Lightweight-divisionen att räkna med.

FightHype laddade upp ett kort klipp idag. Den visade skärmdumpar av Robert Garcias tweets. Men det följdes av ett svar från Gervonta Davis också. WBA lättviktsmästaren skrev: “På min mamma, det där n**aa** @GarciaBoxing.”

Kan skuggkastningen antas som ett försök att gradvis göra ett steg inför nästa match-up?

Gervonta Davis: mellan rykten och verklighet

Det bör noteras att sedan Garcia-striden följt av fängelsestraffet, har “Tanks namn stött på sådana som Terence Crawfordenhetlig lättviktsmästare Devin Haneyoch Shakur Stevenson. Men med undantag för uppdateringen av Isaac Cruz-revanschen framstår de flesta alltså som enbart förbigående samtal. Davis delade nyligen klipp av honom när han gick tillbaka till gymmet och tränade med fansen. Men utifrån vad det verkar och med tanke på den tid som är kvar av året, med all sannolikhet, kan en återkomst från ett av boxningens ansikten förväntas först under de första månaderna nästa år. Fans kommer att behöva vänta tills dess att se sin ikon tillbaka i ringen.

Om Gervonta Davis gör en återkomst tidigt 2024, vilken 135-punds prospekt skulle du då föredra att ställa upp mot honom? Vänligen dela dina åsikter med oss ​​i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär