Sunday, February 25, 2024
HemGolfMitt i Jon Rahms Legion Xiii-rykten tar Liv Golf upp för att...

Mitt i Jon Rahms Legion Xiii-rykten tar Liv Golf upp för att storma säsongen 2024 med “osignerade” beslut

Håll i dina golfhattar när 2024 LIV Golf League förbereder sig för att utvecklas med oöverträffade förändringar som lovar att omforma landskapet för professionell golf. Mitt i virvlande rykten om att den spanska proffsgolfaren Jon Rahms potentiella lag flyttar sveper en frisk fläkt av spänning in när ligan utökar sin fältstorlek från 48 till 54 spelare.

I ett banbrytande drag kommer ytterligare två “osignerade” spelare att ansluta sig till leden, vilket lägger till ett extra lager av oförutsägbarhet till den kommande säsongen. Det är tydligt att LIV Golf är redo att storma säsongen 2024 med djärva beslut som kommer att fängsla fansen och omdefiniera spelet.

Fler golfare, roligare

Först och främst, LIV Golf League blir allt större! Tillägget av ett 13:e fyramannalag skakar om. Istället för de vanliga 48 spelarna, expanderar de, introducerar fler lag, och nu är det totalt 52 spelare. Stjärnan i programmet? Rahm, Masters-mästaren, leder ett nytt lag som heter Legion XIII. Men det är inte allt – de låter också två extra spelare gå med som “osignerade” individer, vilket ger det totala antalet 54 spelare.

Inkluderingen av detta 13:e fyrmannalag, med US Open-vinnaren Jon Rahm vid rodret, är en spelomvandlare. Tänk dig att du lägger till fler vänner till ditt favoritgolfspel och att ha en skicklig ledare som vinnaren i Masters Tournament gör det extra speciellt. Detta skapar ännu mer buzz och spänning i golfvärlden. Det är som att ligan lägger till en överraskande bonusrunda till ditt älskade spel, och utlovar en säsong fullspäckad med spännande vändningar.

Lucas Herberts drag och lagskakningar

Vinnaren av Europatouren byter till Ripper GC. Varför flytten? Nåväl, en plats öppnade sig eftersom en annan spelare, Jed Morgan, flyttade ner lite. Nu är det som att en australisk professionell golfspelare slår sig ihop med sina andra australiensare – Cam Smith, Marc Leishman och Matt Jones – för att spela golf tillsammans på Ripper GC.

Det är lite som att vänner går med i samma lag för att ha kul och tävla tillsammans. Så, Herbert byter inte bara klubb; han går också med sina kompisar för spännande golfaktiviteter på Ripper GC.

Han är rankad på 69:e plats i världen, och han har vunnit på stora turnéer som PGA och DP World Tour. Hans färdigheter kommer definitivt att ge en gnista till Ripper GC. Och gissa vad? Det är fler värvningar på gång!

Tre platser är att vinna i Jon Rahms team, så det finns ännu mer spänning att vänta.

Läs mer: “Biggest Clown”: Fans river isär Rory McIlroy när hans “Smart Business Move”-kommentar om Jon Rahms LIV Golf Switch kommer i fokus

I ett nötskal, 2024 års LIV Golf League redo för att bli en explosion med fler spelare, nya lag och oväntade vändningar. LIV-tjänstemän, de ansvariga, håller detaljerna om förändringen hemliga för tillfället. Men många tror att det kommer att tillkännages och genomföras under det första evenemanget under 2024 års LIV Golf League-säsong på Mayakoba i Mexiko från 2-4 februari. Oavsett om du är en inbiten golffantast eller bara tycker om att se en bra match, kommer den här säsongen att bli full av överraskningar. Så markera era kalendrar för säsongsöppningen och gör dig redo för en golfupplevelse utan dess like!

Inlägget Mitt i Jon Rahms Legion Xiii-rykten, Liv Golf kliver upp för att storma säsongen 2024 med “osignerade” beslut dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär