Saturday, December 2, 2023
HemMLBMitt i hård konkurrens under lågsäsong visar Yankees intresse för två vänstersytterspelare...

Mitt i hård konkurrens under lågsäsong visar Yankees intresse för två vänstersytterspelare som inte heter Juan Soto och Cody Bellinger

New York Yankees är i desperat behov av vänsterhänta för att lägga till välbehövlig balans till laguppställningen. Två av de största aktörerna på marknaden just nu, Cody Bellinger och Juan Soto, passar för övrigt perfekt in på det kriteriet. Så uppenbarligen finns det kopplingar mellan dem och jänkarna. Men att lägga alla dina ägg i en (eller två?) korgar är ingen smart strategi, varför klubben kan gå efter ytterligare två vänsterhänta. Dessa namn har kommit från vänster fält, så vilka är de?

Bronx Bombers hade en 2023 som de skulle vilja glömma. Ändå var det ett lag som hade det ännu värre. Det var St. Louis Cardinals, som hade en historiskt dålig säsong. Även om Redbirds har en lista fylld med mångsidiga spelare, misslyckades allt eftersom de slutade med bara 71 vinster. Nu har jänkarna, som har erkänt fåglarnas dolda kvalitet, blicken riktad mot två av sina ytterspelare.

De överraskande namnen kopplade till New York Yankees

Medan Juan Soto och Cody Bellinger fortfarande är stora mål för Pinstripes, har de bestämt sig för att hålla sina alternativ öppna. Derrick Goold från St. Louis Post-Dispatch rapporterade att klubben är intresserad av Brendan Donovan. 2022 års Gold Glove-prisbelönta nyttospelare skulle vara en stor defensiv värvning för Bronx Bombers. Även om hans slagfärdigheter är i nivå med en karriärs streckstreck på .283/.381/.398, är den största fördelen utan tvekan hans mångsidighet. Donovan är känd för att spela tvåa, trea, vänster och höger, i grunden ett bra skydd för en hel del positioner.

Detta är viktigt eftersom Yankees härjades av skador 2023, deras brist på ordentligt djup en av huvudorsakerna till deras kollaps under den senare hälften av säsongen. Så en spelare som är så anpassningsbar kommer bara att göra implosion mer osannolik.

Det andra namnet är Alex Burleson. Den vänsterhänte ytterspelaren har ännu inte replikerat sin fantastiska prestation i Triple-A (.331/.372/.532). Han har ändå potentialen att förbättra sig och kan vara en handel som är en för framtiden eller att jänkarna tar en risk eftersom de tror på hans potential.

Med Juan Soto och Cody Bellinger fortfarande prioriterade bör detta hjälpa Bronx-laget att stärka sin bänkstyrka. Men hur är situationen för närvarande med båda dessa stjärnor?

Cody Bellinger börjar sakta bli mål nr.1 för Yankees

I en intressant situation råkar den största rivalen till Yankees för både Cody Bellinger och Juan Soto vara Chicago Cubs. Medan Bellinger fick en karriärrenässans i Cubs, passar Soto perfekt in i Cubs-truppen, kanske ännu mer än i Pinstripes. Men på grund av den nuvarande kontraktssituationen för Soto kan Yankees besluta sig för att fokusera mer på Bellinger.

Förutom detta har Bellinger en djup koppling till Yankees på grund av att hans far vann två världsmästerskap med dem. Men den största anledningen till att ta in honom skulle vara att han är en kapabel ytterspelare. Hans slaggenomsnitt 2023 var 0,303, högre än varje slagare i New York Yankees. Han kan lösa en del av deras elände.

Så nu när Yankees går efter två relativt mindre kända spelare, skulle fansen vara glada om Bronx Bombers bombade i de beprövade superstjärnaffärerna och tecknar dessa kapabla spelare med potential att bli stjärnor i framtiden?

Se historien – Yankees Free Agent Lineup 6 spelare att titta på för MLB-säsongen 2024

RELATED ARTICLES

Mest populär