Wednesday, December 6, 2023
HemGolfMitt i hans mirakulösa TGL-prestation lämnade en "stolt" Collin Morikawa vördnad när...

Mitt i hans mirakulösa TGL-prestation lämnade en “stolt” Collin Morikawa vördnad när hans bättre hälft gör det ofattbara

Bortom Collin Morikawas nyligen framträdande plats i golfvärlden som deltagare i TGL, ett skapelse av Tiger Woods och Rory McIlroy, ligger en hjärtevärmande berättelse om en golfspelare som värnar om inte bara framgång på banan utan också ett vackert familjeliv med sin älskade fru. .

Morikawas exemplifierar idén om att äktenskap ska vara ett sant partnerskap, där varje partner lyfter och stöttar den andra genom livets prövningar och vedermödor. Medan Katherine Morikawa gratulerade Collin till hans seger i ZOZO-mästerskapet, firar han i sin tur hennes betydande prestationer i Malibu!

Collin Morikawa och hans frus underbara partnerskap för upplyftande

Morikawa lade nyligen upp en bild på Instagram där han och hans fru kan ses stå på en strand en solig dag. Medan han bar en T-shirt med rund hals, shorts och vita sneakers var hans fru klädd i ordentliga svarta träningskläder. Collin Morikawa delade stolt ett foto som fångade hans frus deltagande i “Run Malibu” halvmaraton.

Han postade också en solobild på henne där hon sågs hålla en medalj i ena handen prydd med en Apple Watch, en symbol för hennes engagemang för att spåra träningsmål medan den andra handen pryder hennes midja prydd med ett smakfullt Cartier kärleksarmband.

Hon hade en måltid på 2 subs i detta maraton men överträffade sig själv med en rekordtid på en minut och femtio sekunder. Kats hjärta gick ut till hennes man och vänner för att de kom ut för att stötta henne under maratonloppet och hon tackade dem på sitt Insta-handtag för deras stöd.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Collin Morikawa (@collin_morikawa)

Den tidigare vinnaren av PGA-mästerskapet skrev också en bedårande bildtext för sin frus bedrift. Bildtexten löd ”Otroligt stolt över dig. Du satte upp ett mål och krossade det absolut! ” Han kom igenom i hennes stöd och firade hennes vinst och milstolpe precis som hon har gjort för honom genom åren. De som ett par tror säkert på att växa och glöda tillsammans.

Fru Morikawas orubbliga stöd under hela resan

Collin Morikawas fru, Katherine Zhu Morikawa, har varit en pelare av orubbligt stöd under hela sin golfkarriär. Efter att hans 27 månader långa torka slutade med en seger vid ZOZO Championship, uttryckte Katherine sin stolthet och sitt stöd för sin man på Instagram. Hon hade stått vid sidan av honom under de utmanande perioderna av hans karriär och gett honom den uppmuntran han behövde för att hålla ut.

Hennes närvaro vid turneringen var särskilt meningsfull, eftersom den markerade en viktig milstolpe för Morikawa. Katherines orubbliga stöd, inklusive en hjärtlig kyss innan en avgörande runda, understryker rollen som en stark och stödjande partner i en idrottsmans framgång.

RELATED ARTICLES

Mest populär