Sunday, December 10, 2023
HemBoxingMitt i Gervonta Davis Fight Rykten förenas Teofimo Lopez med "Einstein of...

Mitt i Gervonta Davis Fight Rykten förenas Teofimo Lopez med “Einstein of Wall Street” i New York City

I kölvattnet av Teofimo Lopez återupptar sin boxningsträning, Lopez manager och Gervonta Davis‘ tränare underhöll idén om en potentiell Lopez vs. Davis. Medan Calvin Ford som tränar ‘Tank’ Davis tyckte att idén var “underbar”, David McWater som hanterar “The Takeover” Lopez förklarade att hans klient säkert skulle vara intresserad av en så stor kamp. Likaså förklarade McWater offentligt att Lopez skulle klara av mot Davis en dag.

Enligt rådande omständigheter har varken Davis eller Lopez en planerad motståndare. Vid det här laget är det troligt att matchen kommer att äga rum på nolltid. I detta sammanhang, eftersom fansen hoppas på en sammandrabbning mellan Lopez och Davis, träffade den förra nyligen “Einstein of Wall Street”.

Teofimo Lopez njuter av semester i NYC

I sin senaste kamp tävlade Lopez om WBO:s superlättviktstitel mot Josh Taylor. Efter en UD-seger mot Taylor, i ett chockerande uttalande, förklarade 26-åringen att han drar sig tillbaka från boxningssporten. Med påståendet att han var “trött på mobbning”, sa “The Takeover” att han behövde en paus. Som ett resultat hängde 26-åringen sina handskar, och sade att han hade “lyst klart”. Men nu när han är tillbaka, inför en comeback-kamp, ​​befann sig Lopez med “Einstein of Wall Street.”

När han tog till Instagram, i en av sina berättelser, delade Lopez sin korta interaktion med Peter Tuchman aka “Einstein of Wall Street.” Efter att ha träffat den tidigare enade lättviktsmästaren var Tuchman verkligen glad. Och inför hans ryktade match med Davis sa Tuchman: “Mästaren. Teofimo Lopez, låt oss gå. Det är “The Takeover”.

I detta sammanhang, efter uttalandena från McWater och Ford, eftersom fansen hoppas på kampen med ‘Tank’, är det värt att nämna att Lopez tidigare hade gett ett slag mot Davis.

Lopez kallade Davis en “p***y”

I kölvattnet av sin seger mot Taylor sa Lopez att han slogs mot alla, från boxarna till domarna som gjorde mål. I det här sammanhanget, när “The Takeover” blev tillfrågad om ett slagsmål med Davis i en catchweight, fruktade “The Takeover” att kampen aldrig skulle bli verklighet. Därför slog han till Gervonta offentligt. Högt sa han, “Gervonta, du är ap***y. Du är ab***ch”.

Med det sagt, tror du att matchen kommer att hända? Om det gör det, vem kommer du att rota efter, Lopez eller Davis? Dessutom, vad är din reaktion på “The Takeover” med Tuchman? Dela dina tankar med oss ​​i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär