Wednesday, February 28, 2024
HemOlympicsMitt i en inspirerande återkomst från brutal skada omfamnar den stigande 19-åriga...

Mitt i en inspirerande återkomst från brutal skada omfamnar den stigande 19-åriga gymnastikstjärnan julstämning

Storbritanniens Jessica Gadirova är för närvarande avstannad i sin karriär på grund av sin ACL-skada. Hon är dock inte redo att dämpa sitt humör med tanke på att semesterstämningen är i luften. Medan hon är bosatt på IRU är hon redo att göra ett dyk in i julsäsongen.

Amerikas favoritvideo idag

Efter en rivning av främre korsbandet, en skada som Jessica ådrog sig för några dagar sedan, står hon inför en kamp i uppförsbacke för att vara i form för det kommande evenemanget 2024 i Paris. Under en uppvärmning på VM i konstnärlig gymnastik, för en månad sedan, skadade sig den 19-åriga gymnasten Jessica och är just nu inriktad på healing på rehab. Men hon tar sig tid att anpassa sig till semestersäsongen mitt i sin återhämtningsrutin.

Jessica Gadirova delar julglimt

Efter att ha genomgått en smärtsam skada har gymnasten Jessica Gadirova ansträngt sig för att göra en perfekt comeback i kommande evenemang. Men trots konsekventa motgångar på grund av sin korsbandsskada har 19-åriga Rising Gymnast hållit sig motiverad genom att minnas de gynnsamma ögonblicken i sin gymnastikkarriär.

Efter att ha postat nostalgiska återgångsbilder som visar upp komplexiteten i hennes senor med sensationell perfektion, delade Jessica en vacker glimt av juldekor på sitt Instagram-handtag. Hennes senaste Instagram-inläggs bildtext lyder “‘Älska juldekorationer idag!”

Gadirova postade den här bilden från Inpatient Rehabilitation Unit (IRU) som ligger vid Bisham Abbey National Sports Center. Hennes senaste Instagram-inlägg räcker för att avslöja den ultimata helande terapin av gymnastens symbol. Jessicas inlägg visar också spänningen inför den kommande festivalen.

Gadirova delade fenomenala framsteg i hennes tillfrisknande

Mitt i att hon återhämtade sig från den brutala skadan delade Gadirova med sig en uppdatering om den fenomenala utvecklingen av hennes läkning. Tidigare har Gadirova lagt ut en video som innehöll konditionsträning för att förbättra rörligheten och stabiliteten hos de skadade gymnasterna. Med intensiva pass förbereder hon sig för att möta den pågående kampen.

I en nyligen genomförd intervju hävdade världsmästaren Jessica: “I dagsläget vet jag inte säkert hur länge, men jag kommer att göra allt jag kan med stöd från omgivningen för att återvända till sporten jag älskar som så fort jag kan.” Hon är spänstigt fokuserad på att göra sin starka comeback längre fram.

Men fansen har sett fram emot att se sin favoritgymnast i de kommande OS i Paris 2024 med förväntan. Jessica Gadirovas senaste inlägg visade att hon inte skulle låta sina fans bli besvikna. Hon har värnat om den överväldigande kärleken och stödet från sina fans samtidigt som hon har anammat positiviteten och värmen från julsäsongen.

RELATED ARTICLES

Mest populär