Monday, December 4, 2023
HemNBAMitt i en förödmjukande förlustserie, hitta Kawhi Leonard och Clippers hjälp i...

Mitt i en förödmjukande förlustserie, hitta Kawhi Leonard och Clippers hjälp i 6’8 FIBA ​​World Cup-vinnare

Los Angeles Clippers har tappat allt momentum efter att ha lagt till James Harden till sin lista. De har förlorat 6 matcher i rad och är för närvarande rankade på 12:e plats i Western Conference-tabellen. Kawhi Leonard och Cos prestationer i de senaste spelen har avslöjat många problem i hur deras laguppställning har konstruerats.

Clippers frontkontor har identifierat problemet och gjort sitt första steg för att förbättra sin lista. De har lagt till en 6’8 Center som hjälpte sitt land att lyfta 2023 FIBA ​​World Cup i somras.

LA Clippers lägger till en 6’8 saknad pjäs i ett stort drag

LA Clippers meddelade att de har lagt till 6’8 Center Daniel Theis till sin roster. Theis hjälpte Tyskland att vinna FIBA ​​World Cup i somras, med i snitt 10,9 poäng och 5,4 returer under hela turneringen. Tillägget av Theis kan vara precis vad Clippers behöver för att få igång dem under James Harden-eran. Theis är en anständig backup Center, och han spelade en viktig roll i framgången för sitt tidigare lag, Boston Celtics.

Clippers behöver en stor man, vilket var uppenbart i deras senaste match mot Denver Nuggets. Huvudtränaren Tyronn Lue bestämde sig för att gå med en liten line-up med alla fyra Clippers superstjärnor på golvet. Men det draget slog tillbaka på Clippers när Nikola Jokic orsakade förödelse på offensiven med den betydande storleksfördelen. Clippers nuvarande backupcenter, Mason Plumlee, kommer att stå på sidan i flera månader efter sin MCL-skada mot New York Knicks. Daniel Theis kommer att ersätta Plumlee i line-upen, och det kommer att ge lite rörelseutrymme åt deras primära Center, Ivica Zubac.

Tyronn Lue har ett beslut att fatta

Los Angeles Clippers behöver en förändring i laguppställningen för att övervinna sina senaste kamper. Tyronn Lue spelar de tidigare MVP:erna James Harden och Russell Westbrook tillsammans, vilket inte kommer att fungera eftersom de båda är bolldominerande spelare. Det kommer också att ta bort Kawhi Leonards och Paul Georges produktivitet. Det rapporterades att veteranvakten Russell Westbrook föreslog för Clippers tränarstab att han skulle gå från bänken och ta ansvaret att leda Clippers andra enhet.

Clippers 6 Games Losing Streak ger mer misär till Kawhi Leonards 16-åriga basketkarriär

Det är en stor uppoffring av Westbrook, med tanke på att han alltid har varit den primära bollhanteraren under hela sin karriär. Men det kanske löser många av Ty Lues problem. Med Westbrooks uppoffring och Daniel Theis tillägg kan Clippers äntligen hitta sitt spår och komma tillbaka till den vinnande kolumnen. Kawhi Leonard och Co. letar desperat efter sin första vinst i James Harden-eran, och Ty Lue måste agera snabbt innan säsongen kommer ur deras grepp.

RELATED ARTICLES

Mest populär