Sunday, December 3, 2023
HemMMAMitt i Artem Lobov Feud blir en annan Conor McGregors vän uppriktig...

Mitt i Artem Lobov Feud blir en annan Conor McGregors vän uppriktig om sitt förhållande

Det har kanske inte varit den bästa tiden för renrakad McGregor. Ända sedan han rakade av sig skägget har det gått utför för honom. Medan vi fortfarande smälter hans fejd med Artem Lobov, Dillon Tala säger McGregor vet förmodligen inte ens att han är inbokad att slåss KSI. Visst inte, eller hur? Tala har varit en långvarig landsman till “The Notorious”, en del av hans läger sedan hans glansdagar. Kanske var det därför det fick alla att undra hur han inte kunde vara medveten om sina kamraters kamp.

Den irländska whiskybossen kan bara inte ta en paus. Nyligen Dillon Talaen annan följeslagare till McGregor, som inte har setts med honom på ett tag, fastnade i kontrovers. Han var inblandad i ett slagsmål bakom scenen med den brittiska YouTuber som blev boxare KSI, som nu kommer att avgöras i en ring. Och även under boxningskampanjen dras hans namn emellan.

Dillon Danis Påstår att Conor McGregor förmodligen inte är medveten om sin boxningsmatch mot KSI

“The Nightmare” och “El Jefe” drabbade samman över en twitch-ström nyligen, där den brittiska YouTube-ikonen hävdade att hans motståndare inte har varit i kontakt med Conor McGregor under en lång tid. Det som gav bränsle till fightern var att jiu-jitsu-mästaren själv hävdade att han inte hade pratat med den tidigare 2-divisionens UFC-mästare om sin boxningsdebut.

Conor McGregor mötte en av de största boxarna genom tiderna, Floyd Mayweatherså det var en överraskning att Tala nådde inte ut till honom. KSI frågade att om han ringde en lätt UFC-fighter skulle han ta upp?

Danis svarade: ”Han vet inte om kampen. Han är inte intresserad av att jag slåss mot en YouTuber… Det här är som en liten jävla. Han är mer orolig när jag slåss mot MMA och jag slåss mot riktiga fighters.”

Dessutom påminde ‘El Jefe’ hur KSI träffade MMA-duon när de förberedde sig för att möta Eddie Alvarez. Dessutom, KSI kom över för att fotografera relaterat till UFC 2. Eftersom han var sen fick han sitta ute i 10 timmar.

Vem kunde ha trott att spelaren skulle hamna i att utmana jiu-jitsu-mästaren bara några år senare? Kampsportens värld utvecklas. Fler och fler oortodoxa fighters ansluter sig nu till sporten.

Vem backar du för att vinna i boxningsringen?

RELATED ARTICLES

Mest populär