Saturday, December 9, 2023
HemNBAMisslyckades med att hämnas tränaren Popovichs förnedring på 43 poäng, Victor Wembanyama...

Misslyckades med att hämnas tränaren Popovichs förnedring på 43 poäng, Victor Wembanyama blir brutalt ärlig efter förlusten av Raptors: “Har fortfarande mycket att bevisa”

Victor Wembanyama kom in i ligan som den mest hypade draftprospekten sedan LeBron James 2003. Sex matcher in på sin rookiesäsong har Wembanyama inte gjort sig besviken. Han är precis som han var

Trots Wembanyamas utomordentliga talang kunde Spurs inte säkra en seger mot Raptors och förlorade matchen med 116-123 på övertid. På presskonferensen efter matchen uttryckte Wembanyama sina känslor angående matchen.

Efterdyningarna av Spurs-förlusten mot Toronto

Victor Wembanyama har anpassat sig till NBA sömlöst. Förutom sin debut mot Mavericks har Victor sett bekväm ut att gå head-to-head med NBA:s stjärnor. Spurs slutade på 15:e plats förra säsongen, med 22 vinster och 60 förluster. Men med Wembys ankomst har de redan vunnit tre matcher på sex matcher. Spurs förlorade dock mot Raptors i en mycket omtvistad match, som slutade i en övertidsseger för Toronto.

Senast de två lagen spelade mot varandra på Frost Bank Center hade Raptors förödmjukat Spurs. Raptors levererade en av de mest betydande nederlagen under Coach Pops tid som Spurs huvudtränare, och vann med en marginal på 43 poäng.

Victor Wembanyama var besviken efter sin prestation på 20 poäng mot Raptors. På presskonferensen efter matchen konstaterade Victor att han fortfarande har mycket att bevisa i NBA. Han sa: “Jag har fortfarande mycket att bevisa för mina lagkamrater och min tränare. Jag försöker bara göra det smutsiga jobbet ibland och ge 100 %.” Under sin korta NBA-karriär har Victor redan bevisat att sina skeptiker har fel genom att prestera på planen. Han har snittat 20,6 poäng, 8,0 returer, 2,2 block, 1,6 assist och 1,4 steals per match.

Victor Wembanyama är en generationstalang

Victor Wembanyamas talang är ganska uppenbar. I bara sin femte NBA-match gjorde Victor 38 poäng, då han dominerade de KD-ledda Suns. Hans unika blandning av färdigheter ses sällan hos en spelare av hans storlek. Wembanyamas bollhanteringsförmåga är anmärkningsvärt smidig, vilket gör att han kan navigera på banan med smidighet. Hans skjutbana sträcker sig bortom trepunktslinjen, vilket gör honom till ett mångsidigt offensivt hot.

Defensivt är han en formidabel närvaro, med skottblockerande och kantskyddande förmågor som stör motståndarnas målförsök. Wembanyamas kombination av storlek, färdigheter och atletisk förmåga har gjort jämförelser med några av spelets storheter genom tiderna. Hans potential att omforma basketens framtid är obestridlig.

RELATED ARTICLES

Mest populär