Monday, December 4, 2023
HemNFLMissa inte ett ögonblick av Michigan Wolverines vs. Penn State fotbollsmatch: Här...

Missa inte ett ögonblick av Michigan Wolverines vs. Penn State fotbollsmatch: Här är var du kan titta

Michigan Wolverines, de ledande topp 10-lagen, väntar mycket på sin kommande sammandrabbning när de ger sig ut för sina rutinerade rivaler. Å andra sidan kommer Penn State 8-1 Nittany Lions med en konkurrensfördel. Det är säkert att säga att Wolverines ser fram emot att göra allt i sin styrka för att värna om sitt orubbliga rekord. Ändå är det högst osannolikt att Penn State missar chansen att göra comeback efter den brutala Columbus Knockdown.

Å andra sidan kommer utredningarna kring Jim Harbaugh och Stallions säkert att bidra till den psykologiska pressen på laget. Visst, laget har presterat exceptionellt den här säsongen. Men den 10 rankade Penn State skulle inte missa möjligheten att ändra berättelsen om att deras lag rankades mindre än Wolverines.

Wolverines och Nittany Lions förbereder sig för sin kommande sammandrabbning

På tal om lagen, McCarthy och Corum visar dominerande prestationer den här säsongen. Medan den poängliga defensiva delen av Wolverines är rankad som nummer 1. Wolverines har inte förlorat en enda match den här säsongen och gjort mer än 40 poäng sedan 5 matcher. Tillsammans med detta har laget just tillåtit sex touchdowns på nio matcher, vilket motiverar deras titel som “bäst i landet”. Därför kommer det inte att vara en tuff milstolpe att uppnå även denna gång, vilket gör det till en banbrytande uppgift för Penn State.

Dessutom måste Penn State verkligen ta på sig sina bästa stövlar för sammandrabbningen, om de vill vinna. Deras senaste match mot Columbus var inget mindre än en tragedi, som de var skyldiga till sin dåliga prestation. Laget har bara träffat den röda zonen 11 gånger. QB Allar och Co. har dock potentialen att få den efterlängtade comebacken i konferensen att bli verklighet. Om Penn State uppnår detta kommer det att bli ett historiskt ögonblick inte bara för laget utan också för Drew Allen.

Hur tittar man?

För alla fans som i hög grad ser fram emot sammandrabbningen mitt i fiaskot, här är allt du behöver veta för att få en smidig seglingsupplevelse för streaming av Wolverines vs. Nittany Lions.

Var: Beaver Stadium, Happy Valley, Penn State

Dag och tid: 11 november, 12:00 ET

TV-strömning: RÄV

Streaming online: fubotv

Läs också: För det andra efter att ha avvisat framtidsplaner i NFL, blir Deion Sanders dom grumlig med ett frestande förslag

Även om bollen verkar vara hos Wolverines, kommer Penn State in med den flammande viljan att ändra de gamla rekorden. Speldagen kommer att avslöja vars hemlighet kommer att övermanna den andra.

RELATED ARTICLES

Mest populär