Saturday, December 9, 2023
HemF1"Miss Him So Much": Mercedes känslomässiga hyllning till F1-legenden Niki Lauda gör...

“Miss Him So Much”: Mercedes känslomässiga hyllning till F1-legenden Niki Lauda gör fansen tårögda

Niki Lauda. Mannen definierade formel 1 på 70-talet och början av 80-talet. Mannen trotsade alla odds efter sin brinnande Nurburgring-krasch för att komma tillbaka och vinna mästerskap igen. Och efter allt detta, omdefinierade mannen, tillsammans med Toto Wolff, vad ordet “dominans” betydde när han ledde Mercedes och deras anfall till en aldrig tidigare skådad historia i F1:s turbohybrid-era.

Det är inte varje dag man får möjlighet att hylla en sådan legend inom sporten. Därför, när Mercedes fick möjligheten, hyllade de Niki Lauda på bästa möjliga sätt. Från och med igår heter vägen som leder in till teamets Brackleyfabrik nu “Lauda Drive”.

Den österrikiske föraren var en ståndaktig i sporten. Snabb som alla andra, och med ett filosofiskt förhållningssätt till sin racing, cementerade han sig själv som en av de största mästarna i Formel 1-historien. Det var bara rätt att han blev hyllad av ett lag där Lauda spelade sitt sista mästerslag som ett F1-geni.

Fansen reagerar när Mercedes hyllar den bortgångne Niki Lauda

Mercedes tog till Twitter för att dela nyheten att vägen in till deras fabrik hade bytt namn till “Lauda Driver”. De skrev“Vägen i hjärtat av vårt hem i Brackley har döpts om till ‘Lauda Drive’, vilket fortsätter Nikis arv i många år framöver.”

Låt oss ta en titt på några av fansens reaktioner på denna rörande hyllning till en sann legend inom sporten.

Vägen i hjärtat av vårt hem i Brackley har döpts om till “Lauda Drive”, vilket fortsätter Nikis arv i många år framöver. 🙏 pic.twitter.com/kxQDQsMMql

— Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@MercedesAMGF1) 30 november 2022

Det här är härligt. Mercedes höll en liten ceremoni i går för att döpa om vägen till sin fabrik Lauda Drive till minne av Niki #F1 pic.twitter.com/MIgeC45Zau

— Chris Medland (@ChrisMedlandF1) 30 november 2022

älskar att se det https://t.co/zg79SL1N2k

— Dominik Heimbuchner (@DHeimbuchner) 30 november 2022

👏👏👏 https://t.co/C24KxR0gZG

— RFE (@RFElistener) 30 november 2022

Toto Wolff sa själv några ord om sin vän vid ceremonin. han sa, “Han var en enorm bidragsgivare till vår framgång, en bra sparringspartner för mig och en stark icke verkställande ordförande, som vi saknar mycket. Jag önskar att han fortfarande var här som min vän och som ordförande, för det skulle ha varit många frågor jag skulle ha velat ställa till honom i år.”

😍 https://t.co/iYliIQJhpp

– Jag! (@iksilva) 30 november 2022

DYK DYPARE

Vägen i hjärtat av vårt hem i Brackley har döpts om till “Lauda Drive”, vilket fortsätter Nikis arv i många år framöver. 🙏 pic.twitter.com/kxQDQsMMql

— Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@MercedesAMGF1) 30 november 2022

Klass https://t.co/jJ0iW7DZs1

— Edward D. Elric (@SieurVroom) 30 november 2022

Älskar detta #f1 #lauda https://t.co/ao4wt53dir

— David (@chadderreal123) 30 november 2022

🤧💔🥹 https://t.co/aBMFy25SwG

— DNF1 (@dnf1_official) 30 november 2022

Ren klass ❤️

— pauline macdonald (@princessmacd) 30 november 2022

Saknar honom så mycket ❤️🫶🏽 https://t.co/tIHs7IzcUC

— sinem (@hercindyys) 30 november 2022

Lauda betydde mycket för F1-fansen. Hans beslutsamhet, hans skicklighet och talang och allt han gjorde i sitt liv har gjort honom till en inspiration för fans över hela världen. Men vad är det första du tänker på när du tänker på Niki Lauda?

RELATED ARTICLES

Mest populär