Friday, February 3, 2023
HemBoxingMinuter efter KO-segern skickar rivalen Terence Crawford önskningar till Errol Spence Jr....

Minuter efter KO-segern skickar rivalen Terence Crawford önskningar till Errol Spence Jr. när han senare blir inblandad i en annan bilolycka med 14-åring

Errol Spence Jr, den förenade mästaren i weltervikt, råkade ut för ytterligare en stor bilolycka på lördagskvällen. Enligt hans påstående krockade en 14-årig pojke in i sin bil. Som tur var lyckades han undvika skador. Han är säker och kan gå därifrån. Senare lade han upp en video på sociala medier. Det här är hans andra olycka sedan 2019.

Medan Spence Jr. var inblandad i bilolyckan, försvarade hans rival Terence Crawford sin WBO-titel i weltervikt. I en spännande tävling i hans hemstad, Omaha, stoppade ‘The Bud’ utmanaren i den sjätte omgången och förbättrade hans obesegrade rad. Efter sin knockoutseger visade Crawford intresse för att göra en obestridd titelkrock med Spence Jr.

Men fram till dess var han omedveten om Spence Jrs bilolycka. En medieperson rapporterade detta på konferensen efter kampen.

Vad sa Terence Crawford om Spence Jr:s bilolycka?

Bortsett från rivaliteten visade Crawford medkänsla för sin landsman. Han gjorde ett mycket känslosamt uttalande och skickade önskningar till sin mästare i kontraweltervikt.

Hur reagerade Crawford på Spence Jrs bilolycka 2019?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär