Wednesday, December 6, 2023
HemNBA"Minst intelligenta och mest splittrade människor i landet": Donald Trump och Kanye...

“Minst intelligenta och mest splittrade människor i landet”: Donald Trump och Kanye West blir slängda av Lakers-legenden Kareem Abdul-Jabbar

Efter sin antisemitiska saga träffade Kanye West USA:s förre president Donald Trump för middag förra veckan. Överraskande nog tog Ye med sig den ökända vita nationalisten Nick Fuentes till middagen på Trumps Mar-a-Lago-klubb. Middagen mellan de tre kontroversiella personligheterna ledde till en hel del kritik från olika politiska kretsar. Nyligen kritiserade Los Angeles Lakers-legenden Kareem Abdul-Jabbar Kanye West för deras möte och beskrev dem som de “minst intelligenta” människorna i landet.

Kareem Abdul-Jabbar har delat med sig av sin syn på middagen mellan Trump och Ye. Lakerslegenden var missnöjd med att deras möte blev ett ögonblick av stor betydelse för media. Dessutom talade Kareem också till Kanye Wests presidentkandidatur inför valet 2024.

Kareem Abdul-Jabbar tittar på Ye & Donald Trump

Kareem Abdul-Jabbar lät av på det senaste Ye-Trump-mötet. Den sexfaldige NBA-mästaren tyckte att det var skrämmande att se Kanye Wests sociala medier nå över 30 miljoner efter hans kontroversiella kommentarer om det judiska samfundet.

Abdul-Jabbar kritiserade mötet mellan Kanye West och Donald Trump. Los Angeles Lakers-legenden sa: “Den stora historien här är inte denna missriktade middag av tre av de minst intelligenta och mest splittrade människorna i landet. Det är att mötet skapade ett så massivt mediabull, som täppte till nyhetscykeln som en klump av fett hår i avloppet. “

Kareem kände att middagen mellan West och Trump var missriktad. Han räknade med att trion, inklusive Fuentes, var splittrande människor, som gillar att skapa kontroverser för uppmärksamhet. Lakerslegenden ansåg att media ägnade för mycket uppmärksamhet åt middagen mellan West och Trump.

Abdul-Jabbar reagerar på Wests presidentkandidatur

Den 19-faldiga All-Star delade med sig av sina tankar om att Kanye West ställde upp i valet 2024 som presidentkandidat. Han avslöjade att Ye enligt uppgift skämtade under middagen om att Trump skulle kunna bli hans kandidat under valet.

Kareem föreslog att West och Trump hade respektlöst landet och dess demokratiska process vid ett flertal tillfällen. Trots kontroverserna har de en chans att bli nationens framtida ledare.

NBA-legenden sa: “Det är inte så att de har en chans, utan att de inte respekterade landet och den demokratiska processen så mycket att de tror att landet bara existerar för att mata deras bortskämda egon.”

Lakersveteranen hävdade att Trump och West trodde att landet existerade för deras egen personliga fördel.

Vad tycker du om Kareems kommentarer? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär