Thursday, November 30, 2023
HemNews"Min pappa sa att han tog tag i honom": Patrick Mahomes far...

“Min pappa sa att han tog tag i honom”: Patrick Mahomes far spelade en viktig roll i att förbättra Travis Kelces prestationer i en Chiefs-tröja

Kansas City Chiefs är i het form och på toppen av AFC West. Det Patrick Mahomes-ledda laget är för närvarande på en 5-match-vinstsvit då de förbättrade sitt rekord till 9-2 efter sin seger mot försvarande mästarna, LA Rams. Medan de improviserar sin löpning, blir det ständigt tjockare bandet mellan deras quarterback och tight-end också tjockare.

I det senaste avsnittet av Kelce-brödernas podcast ‘New Heights’ var bröderna värdar för Patrick Mahomes. I ett litet utdrag av podcasten avslöjade Mahomes hur hans far spelade en avgörande roll i detta förhållande som de två Chiefs-stjärnorna för närvarande trivs med.

Patrick Mahomes minns sin debutmatch för Chiefs

Patrick Mahomes var ett nyligen tillskott till bröderna Kelce podcast. Quarterbacken har visat sin overkliga talang i ligan. I den här trailern för deras podcast som ska släppas ikväll ger Mahomes en liten inblick i hans förhållande till tight end, Travis Kelce.

DYK DYPARE

En viktig del av det här samtalet var Mahomes som talade om sin fars roll i det här förhållandet. Han gick ner i minnesbanan när han tog upp en incident från sin första match för Chiefs 2017. “Jag kommer ihåg min första match. Tyreek hade en enorm match men Travis hade en mottagning på 6 yards. Du tittar på vårt förhållande nu och du kommer att tycka att det är galet.” sa Mahoms.

Även om Tyreek Hill överfördes till Dolphins, har hans monumentala närvaro för Chiefs ersatts av Kelce. Siffrorna som dessa två kombineras för är inte i närheten av de från hans första dagar.

Mahomes far ‘Silky P’ banade väg för storhet

I vad som var en nedslående utflykt för Kelce kom Mahomes ihåg hur hans far tröstade tight end. Denna tröst visade sig dock vara Senior Mahomes oavsiktliga förutsägelse av framtiden. “Min pappa stora silkeslen P gick dit och tog tag i Travis och sa hej, han kommer att slänga den till alla, så bara vet att din tid kommer, din tid kommer,” sa Mahomes.

Föga anade de att Kelce inte skulle ha behövt vänta för länge på att hans tid skulle komma. “Nästa match spelar vi mot Steelers, Travis har 140-2 touchdowns. Min pappa sa att han tog tag i honom efter matchen och sa till honom att jag sa till dig”, berättade en glad Mahomes.

Medan Mahomes senior kanske bara letade efter sin sons lagkamrat, visste han inte att han banade väg för en av de bästa relationerna på planen i NFL. Chiefs fans har alla anledningar att fira, men det visar sig att de kommer att ha Papa Mahomes att tacka också. När hela avsnittet rullar ut kommer fansen att få mer insikt i denna speciella relation.

RELATED ARTICLES

Mest populär