Wednesday, February 28, 2024
HemAlexis Jeffrey"Min nya roll": Utanför NCAA 2024 säsong 22 år gammal LSU-gymnast avslöjar...

“Min nya roll”: Utanför NCAA 2024 säsong 22 år gammal LSU-gymnast avslöjar sina framtidsplaner med laget

Gymnastiksäsongen 2024 för NCAA har startat och fört med sig en blandning av triumfer och utmaningar för LSU Tigers. De rankade nr 3 Tigers hade ett imponerande första öppningsmöte mot nr 14 Ohio State. De stod dock inför ett betydande bakslag på grund av en integrerad medlem av truppen som skadades under mötet och var tvungen att dra sig ur tävlingen.

Amerikas favoritvideo idag

Med denna oväntade vändning undrade fansen över hennes planer med laget. Men nu har den 22-åriga stjärnan själv delat sin roll i NCAA-säsongen 2024.

Den skadade LSU Tiger delar sin nya roll under NCAA-säsongen 2024

I ett Instagram-inlägg delade Alyona Shchennikova, all-around-mästaren vid 2017 års US Classic, sin roll under den kommande säsongen 2024. Hon delade en bild där hon uppriktigt knäpptes vid förra matchen på sin rullstolscykel och höll upp en “L”-skylt. Undertexten till hennes inlägg uttryckte att allt händer av en anledning, “Jag kommer alltid att hålla upp L högt och stolt, även i min nya roll! Kan inte vänta med att bli det här lagets största hejarklack i år!” För att toppa inlägget med sin genuina kärlek till sitt lag, avslutade hon anteckningen med att lägga till “Geaux Tigers” med ett lila hjärta.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Alyona Shchennikova (@alyonashchennikova)

Den 5 januari hade Alyona en underbensskada och kunde inte tävla. Hon sågs till och med heja på sina lagkamrater med benet i bandage och använda en skoter. Även om fansen kommer att sakna att se hennes blixtrande prestationer, särskilt i balansbalksevenemanget, ser fansen fram emot hennes nya roll och att se henne på alla LSU-uppgörelser som den 5 januari som såg laget vända bord som ingen annan.

LSU:s spännande invigningskväll

Nr 3 LSU mötte ett första bakslag i sitt första möte under säsongen NCAA 2024 mot Ohio State nr 14. LSU hade presterat bra men kämpade i balansstrålen på grund av Alyonas frånvaro, inklusive fall från Sierra Ballard och Konnor McClain. Men genom att vända på tabellen fick LSU en stark start på valvet, med anmärkningsvärda prestationer från KJ Johnson, Amari Drayton och andra.

Laget fortsatte sin skickliga prestation på barer, med Alexis Jeffrey i spetsen. Golvrutinen såg också solida bidrag från LSU-framstående Olivia Dunne och andra. Efter att ha avslutat kvällen med stor lagkänsla vann gymnastiklaget nr 3 i LSU sitt öppningsmöte mot nummer 14 Ohio State med en poäng på 196.975 – 196.775.

Stjärnspäckade LSU:s gymnastiklag, inklusive Olivia Dunne, redo att starta NCAA säsongen 2024

Laget kommer nästa gång att möta Sprouts Farmers Market Collegiate Quad Meet i West Valley City, Utah, den 13 januari. Fansen ser fram emot fler sådana blixtrande framträdanden från Tigers och är glada över att se Alyona Shchennikova bidra till lagandan med sitt brinnande jubel .

RELATED ARTICLES

Mest populär