Wednesday, February 28, 2024
HemSoccerMin idol är Cristiano Ronaldo” – Rafael Leao siktar på AC Milan...

Min idol är Cristiano Ronaldo” – Rafael Leao siktar på AC Milan som kaptenskap

Det råder ingen tvekan om att fotbollsikonen Cristiano Ronaldo har inspirerat den unga generationen att drömma stort medan de spelar sporten. AC Milan stjärna Rafael Leao är en av dem som har betraktat Al Nassr-stjärnan som sin idol. Och nu har Leao också andra höga ambitioner för sin klubb. 24-åringen vill bli ständig kapten i den anrika klubben i framtiden.

Amerikas favoritvideo idag

Det ser ut som att ambitionerna och toppmentaliteten hos Ronaldo har överförts till hans landslagskamrat. Men vad gäller Milan-stjärnan råder det ingen tvekan om hans potential som kapten och toppspelare.

AC Milans stjärnspelare hoppas kunna förbli kapten som sin idol Cristiano Ronaldo

I början av säsongen hade AC Milan flera skadeproblem. Detta ledde till att managern Stefano Pioli anförtrodde kaptensbindeln till Rafael Leao mot Verona. Forwarden gjorde ingen besviken då han gjorde segermålet i 1-0-vinsten. Men den portugisiske forwarden som sin idol Cristiano Ronaldo siktar på en långvarig kaptensroll.

I en intervju med Gianluca DiMarzio sa han: “Min idol är Cristiano Ronaldo. Jag kan nå hans nivå, men jag är ingen självisk spelare. Jag kan göra mål, men om det finns en lagkamrat kan han göra det åt mig.” Det var en källa till stolthet för mig eftersom jag har varit här länge, Milan har hjälpt mig att vara en nivåspelare. Även om det inte blir lätt att vara kapten så är det en fröjd att spela med Milan-tröjan.

RELATED ARTICLES

Mest populär