Sunday, December 10, 2023
HemBoxing"Min älskling....": Laila Ali skriver ner ett hjärtligt meddelande till sin man

“Min älskling….”: Laila Ali skriver ner ett hjärtligt meddelande till sin man

I ett nyligen inlägg på Instagram, dotter till boxningslegenden Muhammad Ali, Där Ali skänkte kärlek och uppskattning över sin man, före detta NFL-stjärna, Curtis Conway. Inlägget framkallar sann värme och tillgivenhet när Ali tar en stund på sig att erkänna Conways orubbliga tålamod.

När vi tittar på Lailas uppriktiga hyllning blir det tydligt att Alis innerliga känslor går utöver den typiska maten på sociala medier – de ger en inblick i dynamiken i ett partnerskap byggt på kärlek, förståelse och värdet av tålamod.

Laila Ali är symbolen för en bra fru

Laila Ali, som har varit uppriktig om att leva i sin berömda fars skuggor, har verkligen banat sin väg i livet. Dessutom har hon varit öppen med sina kamper och njutit av stödet från sin familj. Hyllningen, talar om hennes mans tålamod och vänlighet.

Alis ord, “Min älskling Curtis Conway! Må Gud välsigna honom extra väl för allt hans tålamod med mig”, prioriterar Ali, en fyrfaldigt obesegrad boxningsmästare, författare och dotter till den legendariske Muhammad Ali, sina roller som mamma och hustru framför allt.

Efter att ha lämnat sin boxningskarriär bakom sig för moderskapets glädje, uttrycker hon glädje över att uppfylla dessa avgörande roller. Paret, som nyligen markerat 16 år av äktenskapet med Curtis Conway, har, gift sedan 2007, välkomnat 2 barn, en pojke och en flicka.

Trots betydande förändringar i livet, inklusive karriärskiften och barnuppfostran, betonar Laila vikten av flexibilitet och förståelse för att navigera i oförutsägbara omständigheter. På frågan om hemligheten bakom ett framgångsrikt äktenskap kretsar Lailas enkla råd kring att välja en livspartner som är i linje med ens utvecklande mål och värderingar. Dessutom är det ganska uppenbart att Conway lever upp till de löften han en gång hade gett sin far Muhammad Ali.

Conway på sin rädsla för att träffa Muhammad Ali

Tidigare NFL wide receiver Curtis Conway delade med sig av sin erfarenhet av att träffa sin svärfar, Muhammad Ali, för första gången. Laila Ali, Curtis fru, gifte sig med honom 2007, samtidigt som hon gick i pension från idrotten. Trots att hon dejtade Laila under en kort period tvekade Conway att träffa Muhammad Ali, och kände pressen av att inte bara ses som en vän utan som Lailas pojkvän.

Conway var från början motvillig och hittade på ursäkter för att undvika att träffa Ali, med hänvisning till rädsla. Men när han så småningom tog mod, välkomnade Muhammad Ali, tvärtemot Conways farhågor, honom varmt och bröt isen. Curtis beskrev Laila som en miniatyrversion av sin far och berättade att hon introducerade honom för Ali nonchalant som “Det är min man.”

“Jag hittade på alla slags lögner som jag inte kunde komma”: Laila Alis “rädda” man, en före detta NFL WR, beskriver hans första möte med legenden Muhammad Ali i en intervju 2019

Trots initial nervositet fick Muhammad Alis välkomnande uppträdande Conway att känna sig tillfreds, och mästarens lugna och vänliga inställning skapade en känsla av förtrogenhet. Conway betonade att det var något speciellt med Ali; även med några få ord förmedlade han en genuin känsla av välkommen till Conway i familjen Ali.

Instagram-inlägget tjänar som en påminnelse om att även offentliga personer som Laila Ali värnar om de enkla men djupgående aspekterna av ett kärleksfullt partnerskap. Alis val av ord målar upp en bild av ett förhållande som inte är immunt mot utmaningar utan stärkt av tålamodets klister.

RELATED ARTICLES

Mest populär