Sunday, February 25, 2024
HemBodybuildingMiljonärentreprenör avslöjar hur han en gång lärde en ung gymbesökare en värdefull...

Miljonärentreprenör avslöjar hur han en gång lärde en ung gymbesökare en värdefull livslektion: “Du är vad du upprepade gånger gör”

Justin Prince är en internationell motiverande talare som ofta hjälper människor att förbättra sin personliga tillväxt och storhet. Nyligen berättade han om historien om en 14-årig pojke som han träffade på ett gym som fick sig själv i trubbel och blev utstött från skolan. Men insåg att det bara var ett barn som hade gjort ett dumt misstag, pratade med honom och gav honom några viktiga livsråd, ett råd som inte bara är tillämpligt på ungen utan för alla som hör det.

Amerikas favoritvideo idag

Justin Princes visdomsord för att förändra ditt liv

I en nyligen laddad video upp av Tyler Halls Instagram-konto diskuterade Justin Prince den viktiga etiken i livet som säkerställer framgång för en individ – “Du är inte vad du gjorde, du är vad du upprepade gånger gör.” Han betonade att tidigare misstag inte alltid definierar en persons sanna identitet, men upprepade handlingar gör det.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Tyler Hall (@tyler.hall)

Han berättade historien om en pojke som Prince träffade på gymmet och sa det när han var på gymmet; han träffade en ung unge som körde släden. Tillsammans med ungen var hans pappa. Prince gick till sin far och frågade honom: “Vilka skolor går din son i?” Pojkens pappa svarade med att säga: “Han går inte till skolan idag, han fick problem i skolan och därför är han avstängd.”

Efter att miljardären, Price avslutat sitt träningspass, gick han fram till pojken och sa “Din pappa sa till mig att du har problem just nu”. Trots att han inte var medveten om att vad den pojken gjorde i skolan gav Prince en värdefull livslektion.

Prince sa: “Vi gör alla misstag, dude. Vi gör alla dumma saker. När jag var i din ålder gjorde jag en massa dumma saker också.” När han såg honom köra en släde sa han till pojken att du skapar din framtid med din framtid, inte ditt förflutna. Prince tror att framgång är en identitetsprocess. Han sa: “Om du tror att du är en förlorare, kommer du inte att dyka upp och spela som en vinnare.” “Om du tror att du är en vinnare, kommer du inte att rulla över och sluta som en förlorare.”

“Steroids Did a Number on His Face”: Zac Efron står inför hård granskning från Fitness World över sin vansinnigt Jacked Wrestler Avatar

När han pratade om boken Atomic Habits skriven av James Clare, berättade han om två pojkar, varav en hade stulit godiset. När pojkarna tillfrågades om vem som hade stölden sa ett barn: “Jag stal inte godiset” och det andra sa: “Jag stjäl inte.”, vilket är en identitetsframgång enligt Prince och jag gjorde det. inte stjäla godiset, var en handling. Kärnan i berättelsen är att man bestämmer sin framtid med de upprepade handlingar han eller hon gör och det kanske inte har någon koppling från det misstag du gjorde tidigare.

RELATED ARTICLES

Mest populär