Sunday, December 10, 2023
HemBodybuildingMiljonärens kroppsbyggare Jay Cutler delade en gyllene regel för långsiktiga investeringar i...

Miljonärens kroppsbyggare Jay Cutler delade en gyllene regel för långsiktiga investeringar i NFTs

Ett av de mest ikoniska ögonblicken inom professionell bodybuilding anses vara den fyrfaldige Mr. Olympia-vinnaren Jay Cutlers fyrfaldiga stomp. Året var 2009 och Jay Cutler blev avskriven tills han lyfte och tryckte sin vänstra fot i marken. Cutler avslöjade inte bara sina smala och väldefinierade quad-muskler utan också sin önskan att vinna. Cutler vann både Mr. Olympia och en plats i hallen av alla tiders bodybuilding-storheter. För närvarande är Cutler inte quad-stamping längre, efter att ha övergått till en framgångsrik affärsman. En av hans många satsningar är Meta Pumps- Cutler-inspirerade NFTs.

Jay Cutler tog steget in i NFTs med mångårig vän och affärspartner Whitney Reid, Executive Vice President för BPI Sports. En NFT är en icke-fungibel token, eftersom varje token är unik och har därför ett speciellt värde. Många kändisar och även de från fitnessbranschen har tagit steget in i NFTs. Eftersom varje NFT är unik kan fans skaffa något som ingen har.

Jay Cutlers ekonomiska råd

För sina fans som vill investera i sina NFT:er, hade Cutler detta att säga “Gör din forskning. Alla kommer att vara tveksamma – även jag var tveksam först”. Cutler var verkligen tveksam eftersom han relativt tog lång tid innan han lanserade sina NFTs. Det finns även andra fördelar man får med köp av Meta Pumps. Rabatter på Cutlers näringsprodukter och exklusiva en-till-en-sessioner online med honom bland många andra.

Krypto är ett instabilt område, Cutler har goda råd både för krypto och finans i allmänhet. En gång sa han: “Att se många av dessa projekt och veta att de inte kommer att bli framgångsrika på lång sikt fick mig att tänka på vad vi kan göra för att säkerställa att det här projektet kommer att bli det. Ta dig tid att lära dig och undersöka det. Man kan bara inte göra något för det är en trend. Det är precis som allt annat som är en investering i din framtid.”

Läs mer: Jay Cutler 2022: Nettovärde, lön och rekommendationer

🦃Thanksgiving Giveaway!🦃
————————
Steg för att gå in
1⃣: Följ @metapumpar & @whitneyreid33
2⃣: Gilla & Retweet
————————-
💪Ta med Bodybuilding till #Metavers
💎Partnerat med den enda @mrojaycutler #NFTGiveaways #NFT pic.twitter.com/G4l2hB419q

— MetaPumpNFT (@metapumps) 24 november 2022

Jay Cutlers nettovärde

Jay Cutler är enligt uppgift den 3:e rikaste kroppsbyggaren i november 2022. Med ett uppskattat nettovärde på 30 miljoner dollar rankas han bara efter Rich Gaspari och Arnold Schwarzenegger. Gaspari och Schwarzenegger är enligt uppgift värda, 90 miljoner respektive 300 miljoner dollar.

Den senaste kryptokraschen har också lett till en nedgång i NFT-priser. Men trots detta kommer fler enheter med sina NFTs eftersom NFT-handeln fortsätter att öka. Mitt i detta, tycker du att Meta Pumps är ett bra investeringsval?

RELATED ARTICLES

Mest populär