Saturday, December 9, 2023
HemNFLMiljonären Travis Hunter tog en gång kärlek bortom fältet när hans turné...

Miljonären Travis Hunter tog en gång kärlek bortom fältet när hans turné i Colorado skapade magiska ögonblick med GF Leanna

Skapa minnen, ett i taget. Colorado Buffs hörnback Tavis Hunter och hans flickvän har tagit sig fram till att bli college-fotbollens kraftpar. De två är lika kända som Hunters framträdande med Buffs. Travis Hunters flickvän Leanna ser ofta hur hon hejar på sin skönhet på banan.

CB och hans flickvän delar en YouTube-kanal, som är ett sätt för dem att uttrycka sina kärleksfulla sidor till världen och hålla sina fans uppdaterade sina fans uppdaterade om sina liv. Förutom att de ägnar sig åt olika roliga aktiviteter lägger de ofta upp vloggar om sina turer. Under en sådan nyligen video sågs paret njuta av en pittoresk dag ute i Colorado.

Travis Hunter har en rolig dag ute i Colorado med Leanna

Travis Hunter och Leanna erbjöd sina fans en liten avstickare från sina vanliga vloggar. En dags semester vid Glenwood Springs i Colorado, en fridfull plats fylld med vittäckta bergstoppar, var parets destination. Duon startade sin resa genom att hälsa på några av sina fans på vägen. Deras söta överraskning för fansen följdes av en spännande berg-och-dalbana. Grottbesök och lasertagshower följde åkturen. Till slut njöt de två av en rejäl jamaicansk måltid.

“Travis och Leanna” är en älskad YouTube-kanal, med över 75 tusen prenumeranter. Deras första video sändes den 20 oktober, och det är säkert att säga att de två har byggt en solid fanbas på en så liten period. Leannas närvaro i sociala medier är dock en tilläggsfaktor för det. Hunters flickvän är en sensation i sociala medier, med över 67 tusen följare på Instagram.

Hunter och Leannas tidslinje för förhållandet

Tja, när Leanna först träffade Hunter på Collins High School i Georgia under deras sista år, var hon inte förtjust i honom. Nåväl, framtiden hade säkert olika planer för dem eftersom de två utvecklade ett enormt tycke för varandra efter att ha deltagit på en kompis fest. Snabbspola fram till 2023 flyttade paret in i sin extravaganta herrgård, tack vare Buffs-stjärnans uppskattningsvis 2,2 miljoner USD-erbjudanden på NIL. Paret publicerade till och med en video om hemvisning på sin YouTube-kanal, där de tar sina tittare genom en resa till deras hus.

Läs också: Vem är Travis Hunters flickvän, Leanna? En tidslinje för Colorados Millionaire Stars förhållande

Leanna kom in i Hunters liv och gjorde det tio gånger bättre än det redan var. Fansen räknade med henne när Buffs-stjärnan drabbades av en riven lever i vecka 3. Tavis Hunter och hans flickvän har gett collegefotbollen ett av de mest romantiska förhållandena i collegefotbollens historia.

RELATED ARTICLES

Mest populär