Wednesday, February 28, 2024
HemBasketballMiljardären Michael Jordans affärsaura inspirerade företagets identitet på 36 miljarder dollar, hävdar...

Miljardären Michael Jordans affärsaura inspirerade företagets identitet på 36 miljarder dollar, hävdar 53-årig VD

Det finns tusentals basketspelare som försöker imitera Michael Jordan. Hans inflytande kan inte sättas i siffror eftersom det är en enorm uppgift att utföra. Jordans inflytande och inflytande överskrider generationer, och med den utbredda framgången i hans andra karriär överskrider den nu basketens gränser.

VD:n för Taco Bell Sean Tresvant pratade nyligen om Chicago Bulls-legenden, och uttryckte hur att ha en plan som Jordans i affärsvärlden gör att andra entreprenörer kan drömma stort.

Tresvant var nyligen på YouTube-kanalen Entrepreneur för en intervju där han berättade om sin inspiration och frekventa samarbetspartner. Han sa, “Så tidigt som för förmodligen 10 månader sedan, när vi tänkte på varumärket och visionen och hur vi tar det framåt. Alla fantastiska varumärken…har en riktigt intressant historia som…den definierar vilka de är.” Tresvant hänvisade till Phil Knight som säljer sneakers från baksidan av en buss och Jordan-logotypen som logotyper som inte bara inspirerar utan också berättar en historia genom deras arbete. Enligt den 53-årige VD:n för företaget på 36 miljarder dollar har dessa berättelser hjälpt honom att bygga sitt eget varumärke genom åren.

(Berättelsen utvecklas fortfarande)

Inlägget Miljardären Michael Jordans affärsaura inspirerade företagets identitet på 36 miljarder dollar, hävdar att 53-årig VD dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär