Thursday, November 30, 2023
HemBasketballMiLaysia Fulwileys "Insane Play" låser Magic Johnson, Kevin Durants ögon på South...

MiLaysia Fulwileys “Insane Play” låser Magic Johnson, Kevin Durants ögon på South Carolina vs Notre Dame matchup

I sin första kollegiala basketmatch visade MiLaysia Fulwiley upp ett drag som aldrig har blivit bättre utfört inom sporten. South Carolina Gamecocks nybörjare förvånade basketfans med en anmärkningsvärd kust-till-kust-layup under andra kvartalet av deras 100-71 triumf över Notre Dame Fighting Irish. Det här sensationella spelet blev snabbt viralt och fångade basketgemenskapens uppmärksamhet.

När collegebasketen återvänder, har förstaårsklassen, inklusive 5’10-vakten MiLaysia Fulwiley, en otrolig möjlighet att sätta sin prägel på nationen. South Carolinas dambasketlag, med en stark rekryteringsklass, gick tidigare in i säsongen på sjätte plats i AP-undersökningen. Fulwiley slösade ingen tid på att bygga upp sitt rykte, och fick till och med erkännanden på sociala medier från de bästa basketspelarna genom tiderna.

Häpnadsväckande leverans från kust till kust

Fulwiley blev viral med en spektakulär övergångsupplägg i det första spelet i topp-10-uppgörelsen mellan Gamecocks och Oregon i Paris. South Carolina började säsongen på en hög not och slog Notre Dame med 100-71. Dawn Staley, huvudtränaren, förbereder sina trupper för ytterligare en omgång av action. Magic Johnson och Kevin Durant kommenterade Fulwiley för att hon sakkunnigt satte bollen bakom hennes rygg innan de slutförde denna fantastiska layup.

Magic Johnson uttryckte sin starka åsikt om detta drag också. Det var så bra. Eftersom Johnson är välkänd på sociala medier för att i huvudsak säga vad som är plågsamt uppenbart för alla andra, kan du vara säker på att den här pjäsen är utmärkt när Magic och KD erbjuder insiktsfulla kommentarer. ”Hidalgo och Fulwiley rör sig på olika sätt här ute; slå på ESPN”, skrev KD på sitt Twitterkonto.

Johnson skrev på Twitter, “Jag tittar på dambasketmatchen mellan South Carolina och Notre Dame just nu, och jag såg precis det bästa draget i hela basket, inklusive proffsen som LeBron, Steph, KD, Victor och Jokic. Alla måste se kust-till-kust, bakom ryggen-draget av nybörjarvakten MiLaysia Fulwiley från South Carolina. WOW!!”

De svepande lovorden gör bara MiLaysia till en av de mäktiga collegestjärnorna vars prestationer kommer att övervakas noggrant under säsongen.

USC:s nya ansikte

Coach Dawn Staley hyllade kompetensen hos förstaårsstudenten Fulwiley, som kommer från Columbia, South Carolina, som “generations” redan innan hon skrev in sig på universitetet.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av ESPN (@espn)

Fulwiley, som skapade rubriker tidigare i år för dunking under en high school-match, förväntas spela en avgörande roll i laget, med tanke på avgången av fem nyckelspelare och Aliyah Boston, det övergripande valet nr 1 i WNBA-draften.

I den senaste matchen gjorde Fulwiley 17 poäng på 8 av 14 field goal-försök, inklusive en trepoängare. Hon bidrog också med sex assist och sex steals, tillsammans med fyra andra Gamecocks, som gjorde tvåsiffriga mål.

RELATED ARTICLES

Mest populär