Thursday, November 30, 2023
HemNewsMike Tyson vs Conor McGregor Net Worth Jämförelse: Är UFC-stjärnan Conor McGregor...

Mike Tyson vs Conor McGregor Net Worth Jämförelse: Är UFC-stjärnan Conor McGregor rikare än boxningslegenden Mike Tyson?

Det kommer knappast att finnas någon kampsportfantast som inte hört talas om Mike Tyson. Trots att han är en boxare är “Iron Mike” fortfarande en av de mest kända idrottspersonligheterna i världen. Han betraktas fortfarande som en av de hårdaste punchers som boxningssporten någonsin sett. ‘Iron Mike’ var också den högst betalda fightern på sin tid. Ändå, 2003, Tyson gick vidare med att förklara sig i konkurs även efter att ha tjänat en sådan enorm summa pengar på sin boxningskarriär.

Å andra sidan, Conor McGregor är en av de högst betalda moderna fighters. McGregor har också tjänat massor av pengar på sina UFC-kamper men aldrig drabbats av “Iron Mikes” öde.

Conor McGregor har ett nettovärde mer än Mike Tyson

För närvarande är nettoförmögenheten för “Mystic Mac” mer än “Iron Mike” med stormsteg. Tyson står på ett nuvarande nettovärde på uppskattningsvis 10 miljoner dollar, medan McGregor enligt uppgift har ett värde på över 200 miljoner dollar. Det är relevant att notera att trots att de har samma karaktär av flashighet som Tyson, McGregor lyckas fortfarande hålla sitt nettoförmögenhet intakt och till och med växa.

Liksom “Iron Mike” älskar “Mystic Mac” också att sporta dyra kläder, lyxiga smycken och snygga fordon. Men det är hans affärsmanstänkande som har hjälpt honom att hänga med och växa sina ägodelar.

Totala intäkter för Conor McGregor och Mike Tyson

Mike Tyson hade samlat ihop ett enormt belopp på cirka 400 miljoner dollar från kampplånböckerna under hela sin karriär. Men, ett stort misstag av Tyson var att han aldrig planerade att investera sina pengar i något som skulle ge honom regelbunden avkastning. I oktober 2021, Tyson startade sitt eget cannabismärke och tjänar cirka 600 000 USD per månad på det.

Tvärtom, mängden pengar Conor McGregor gjort från hans två senaste matcher var $33M och $22M, även om det inte finns någon exakt statistik över hur mycket pengar han har tjänat från UFC hittills. Men McGregor tjänar också pengar på många andra investeringar, varav den mest kända är “Proper No.12 Irish Whisky” och hans kedja av “Black Forge”-pubar. McGregor enligt uppgift tjänade 180 miljoner dollar 2020 på den totala försäljningen av hans spritsatsning.

Är Mike Tysons dåliga finansiella strategier anledningen till att han har ett lågt nettovärde?

Många som har ordentlig kunskap om frågan skulle hålla med om detta. “Iron Mike” har förklarat i sin dokumentär “Tyson” att han i grunden var en pojke från gatan. Han hade aldrig någon kunskap om hur han skulle hantera pengar eller använda dem för gott.

Mike Tyson nöjde sig med ingenting annat än det bästa när han blev rikare. Han fortsatte med att köpa lyxiga smycken, dyra herrgårdar och extravaganta fordon med sina inkomster. Tyson hade också varit inblandad i flera rättegångar över tiden, vilket också kostade honom lukrativa summor pengar. Dessutom hade han aldrig tanken på att investera eller planera affärssatsningar för att ge snabb avkastning. Tydligen tjänade han från en källa men förlorade sina pengar från många källor.

Alla påkostade föremål som Conor och Mike äger

Det finns många delar av lyx som såldes av Tyson under tiden för hans konkurs. Några av Mike TysonDe mest extravaganta lyxbitarna är/var:

 • Lamborghini Super Diablo Twin Turbo
 • Ett guldbadkar
 • Rolls-Royce Silver Spur
 • Jaguar XJ220
 • Tre dyra klockor inklusive en diamant, ett armband och två fickur på cirka 726 000 USD

“The Notorious” Conor McGregor leder också en flashig livsstil och har en hel del lyxiga föremål i sin ägo. De inkluderar :

 • Patek Philippe Calatrava skelettklocka
 • Jacob & Co. Astronomia Casino Watch
 • Jacob & Co Rasputin Diamond Minute Repeater Watch (kostar cirka 2,3 miljoner USD)
 • Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe
 • Rolls-Royce spöke.
 • Två superdyra yachter (en från Lamborghini)

Vem har en lyxigare livsstil, Tyson eller McGregor?

Tillbaka i dagen när Tyson var i sina bästa år, kan det diskuteras vem av de två som leder en mer överdådig livsstil. Men Tyson är en pensionerad fighter nu medan Conor McGregor är fortfarande väldigt aktiv och blickar tillbaka.

Under sin konkurs, Tyson tvingades sälja av mer än en av sina värdefulla ägodelar, vilket inte gjorde hans livsstil lika lyxig som den var tidigare. Tyson tjänar inte heller klumpsummor på sina slagsmål längre, men McGregor är fortfarande en aktiv fighter trots hans senaste mer än ett år långa uppehåll. Därför är det uppenbart att McGregor har fler ägodelar, vilket gör att han kan njuta av en mer överdådig livsstil än Tyson gör för närvarande.

Sammantaget kan man säga det McGregor hade mycket mer kunskap än Tyson om hur man gör bra investeringar och bättre användning av sina pengar. Hans intelligenta och affärsmansliknande användning av sina resurser har gjort honom till en person som ståtar med mycket mer nettovärde än till och med en legend inom Combat Sports som Mike Tyson.

RELATED ARTICLES

Mest populär