Tuesday, February 27, 2024
HemBoxingMike Tyson återkallar sitt tidigare uttalande medan han märker Canelo Alvarez vs....

Mike Tyson återkallar sitt tidigare uttalande medan han märker Canelo Alvarez vs. David Benavidez som den största boxningskampen just nu

Efterlyser Canelo AlvarezDavid Benavidez kampen intensifieras för varje dag som går. Gå med i detta krav nu är Mike Tyson. I en intervju nyligen såg den tidigare tungviktsmästaren kampen som en nödvändighet, en slående motsägelse från en annan motståndare som han tidigare hade föreställt sig för Benavidez.

Amerikas favoritvideo idag

Den 25 november tog Benavidez sina chanser att säkra en Canelo-kamp. Hur? Han var tvungen att kämpa Demetrius Andrade på Michelob Ultra Arena i Las Vegas. Nåväl, Benavidez klarade testet framgångsrikt och nu väntar hans Canelo-kamp för att dyka upp vid horisonten. Det gör Mike Tyson också.

David Benavidez vs. Canelo Alvarez: Mike Tyson rotar för det

I det betydelsefulla ögonblicket, när David Benavidez förseglade affären mot ‘Boo Boo’ Andrade, stod Mike Tyson ringside. Han kunde se framtiden för fightern som han så gärna kallar det “mexikanska monstret”. Han visste att efter Boo Boo-segern förtjänade Benavidez kampen som han häftigt hade jagat i fyra år. Den stora fisken i supermellanviktsklassen – Canelo Alvarez. Och så röstade han. I ett samtal med Bryan Salmond, “Iron Mike” noterade, “Ja, han måste. Han har bett om det.”

När en fighter som Benavidez, som har ambitioner i ärmarna, går in i ringen mot den obestridda, tänker Mike: “Det kan bli en fantastisk kamp när det händer.” Canelo är dock inte den motståndare som Benavidez hade i åtanke förrän nyligen. Det var faktiskt David Morrell som var med i springan.

Iron Mike hade föreställt sig en Morrell-kamp för det mexikanska monstret

Tidigare hade den före detta tungviktsmästaren Tyson föreslagit att en David Morrell-kamp skulle fungera utmärkt för Benavidez. Han anmärkte: “Jag vill se Benavidez slåss mot David Morrell, den kubanske killen. Han slår hårt.” Hans kommentar kom som en överträdelse för majoriteten som sökte en Canelo-kamp för fightern med Phoenix-ursprung. Intressant nog har Benavidez också tittat på Morrell som är WBA (vanlig) mästare i supermellanvikt. Han noterade, “Om den (Canelo) kampen inte händer, kommer jag att slåss mot David Morrell.”

Morrell har för närvarande WBA-titeln och försvarade den senast mot utmaningen Yamaguchi Falcao. Medan en stor sekt av boxningsgemenskapen tror att Benavidez nästa gång kommer att slåss mot Canelo. Morrell är dock fortfarande ett gångbart alternativ för fightern. Var ligger din preferens? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär