Tuesday, February 27, 2024
HemBodybuildingMike O Hearn försöker en extrem 30-dagarsutmaning när han är 54 år...

Mike O Hearn försöker en extrem 30-dagarsutmaning när han är 54 år och gör en överraskande bekännelse om fuskmåltider: “Det är en fest”

Kroppsbyggare måste ofta begränsa sig med extremt strikta kostplaner för att säkerställa att de bygger en strimlad kroppsbyggnad. Detta kan också vara en av anledningarna till att Jay Cutler en gång hade sagt att han aldrig ville testa KFC eftersom han fruktade att om han försökte skulle antalet hans fuskdagar öka.

Amerikas favoritvideo idag

Mike O’Hearn, som nyligen genomgår en 30-dagars blitzutmaning, öppnade upp om behovet av en fuskdag. Nyligen underströk den sjufaldiga årets fitnessmodell nödvändigheten av sådana dagar för varje fitnessinfluencer som planerar att gå på ett intensivt jobb.

Mike O’Hearns tankar om fuskdagar

I den senaste videon som laddats upp av Titan undersökte han nödvändigheten av att ha en fuskdag och förklarade hur han antog att alla i samhället hade en riktig dag när de kunde äta, och glömde restriktionerna de hade satt för sig själva. Han sa: “Jag hoppas att du har din högdag. Och jag pratade med många killar genom DM och kvinnor som säger: “Wow, jag måste ta tag i min dag”, föreslog kroppsbyggaren, “det gör du verkligen.”

Dessutom föreslog den 54-årige kroppsbyggaren vikten av en sådan fuskdag, som borde prioriteras eftersom detta har sina effekter på träningspassen. Han sa, “Du måste njuta av den dagen så att du verkligen kan ta dig igenom veckan, och återigen är det ett firande.”

O’Hearn vill alltid att samhället ska förbättra sina vanliga rutiner. Därmed hade han också pratat om rätt tidpunkt för en torrläggning inför en tävling.

Mike O’Hearns råd om den idealiska tiden för uttorkning

Som en erfaren kroppsbyggare föreslog Mike O’Hearn hur uttorkningen måste göras i slutet av programmet, helst under förberedelseveckan. Han sa: “Det borde göras efter liknande styrkeökningar.” Dessutom tillade han också, Efter att du typ avklarat kroppens funktion att ta bort fett och behålla muskler. Sedan gör du en tork för att se perfekt ut.”

“Förändrad från att vara en människa till vad är det”: Kroppsbyggarlegenden kallar Neckzilla en absolut freak som GET Ronnie Coleman

Att ha en dag att luta sig tillbaka och koppla av fungerar inte bara som en belöning för kroppsbyggaren utan också som en motivation att arbeta hårdare från och med då. En fuskdag är nästan som en återställningsknapp för dem som när de trycks ned befinner sig i ett uppfräschat tillstånd även efter en intensiv vecka med träning. Vad tycker du om O’Hearns råd om cheat days? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär