Wednesday, February 28, 2024
HemAleksander KildeMikaela Shiffrins pojkvän Aleksander Kildes skadeuppdatering- Hur mår legendens partner nu?

Mikaela Shiffrins pojkvän Aleksander Kildes skadeuppdatering- Hur mår legendens partner nu?

Den 16 januari 2024 funderade den ikoniska alpina skidåkaren Mikaela Shiffrin, bara några ögonblick innan hennes nedstigning nedför sluttningarna av Flachau, Österrike, “Om du ska vara här nu, istället för med honom, så är det bättre att du gör det värt det. .” Och sedan gjorde hon just det och lade till sitt 94:e världscup till sina utmärkelser. Men bakom stundens pompa och ståt var hennes hjärta och sinne milsvida borta och dröjde kvar på ett sjukhus i Bern. Dagarna innan detta historiska ögonblick drabbades Mikaela Shiffrins pojkvän, Aleksander Kilde, av en allvarlig krasch under ett lopp.

Den 13 januari satt Mikaela Shiffrin klistrad framför tv:n för att se sin pojkvän göra vågor i ännu ett störtlopp. Men under världscupen i störtlopp i Wengen, Schweiz, kraschade Aleksander Aamodt Kilde, 31, in i A-nätsväggen i 120 km/h och föll nära botten av åket. Det brådskande av situationen såg till och med att han fördes med luft från platsen till ett sjukhus i Bern. Låt oss ta reda på hur den norska skidåkaren och pojkvännen till Mikaela Shiffrin mår nu.

Hälsouppdatering om Aleksander Kilde, pojkvännen till Mikaela Shiffrin

Den 18 januari gav Aleksander Kilde en uppdatering om den allvarliga olyckan i Wengen, Schweiz. Han sa: “Jag är tacksam för att det inte finns någon fraktur – men jag fick flera skador, inklusive en ganska allvarlig rivsår i vaden med några nervskador som krävde akut operation och en axelluxation.” Den goda nyheten är att han är tillbaka i Innsbruck med sina föräldrar, men han är på väg att opereras för två avslitna ledband i axeln. Han bestämde sig för att inte dela några grafiska bilder av snittet eftersom de kanske var för grafiska för att folk skulle kunna hantera dem. Den norska olympiska skidåkaren Kilde delade också med sig av sin tacksamhet för det stöd han har fått, särskilt från medicinsk personal i Bern, Schweiz, och hans sjukgymnast Henrik Legernes.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Aleksander Aamodt Kilde (@akilde)

När han pratade om sin kvinnliga kärlek, Mikaela Shiffrin, sa han, “Mikaela och hennes familj var med mig när jag vaknade, och jag är tacksam för att min mamma och pappa är här nu.” Enligt den senaste uppdateringen av Mikaela Shiffrin erkände hon också Kildes styrka och de utmaningar han ställdes inför på grund av olyckan och ett fullspäckat tävlingsschema och delade, “Han har haft några väldigt tuffa, smärtsamma och överväldigande dagar och behöver allt stöd. som han kan få.”

Vad tycker Shiffrin om situationen?

I det uppriktiga inlägget blev Mikaela Shiffrin, som alltid visar sin fåniga sida med Aleksander Kilde, känslosam när hon skrev ett känslosamt meddelande som uttryckte hennes koppling och kärlek till Aleksander Aamodt Kilde. Beskrev hennes känslomässiga berg-och-dalbana under nästan 48 timmar, som inkluderade “att se honom slitas sönder i Wengen från TV:n, sedan lyftas, rusa med min familj för att träffa @henriklegernes (en sådan hjälte under den här tiden) på sjukhuset medan Aleks gick rakt in i operation … och sedan äntligen se honom när han vaknade timmar senare” fick henne att “vill bränna ner universum. ”

Läs mer: Mikaela Shiffrin erkänner att hennes hjärta inte är i skidåkning efter 94 segrar i Audi FIS alpina skid-VM

Men hon erkände Kildes styrka och vänlighet genom det hela, och hon uppskattade också stödet från det medicinska teamet och kärleksutflödet. Hon sågs till och med vid hans säng på sjukhuset och såg till och med bedårande till att ge honom mat och ta hand om honom. Till och med Kilde, rörd av sin kärlek, berättade för flera dagar sedan: “Jag är här (och tas om hand av den enda @mikaelashiffrin)…” Fansen har blivit djupt rörda av kärleken som drottningen av de snöiga backarna visar, Mikaela Shiffrin, när hon förkroppsligar löftet, “I sjukdom och hälsa,” ta hand om sin älskade “Aleks.”

Inlägget Mikaela Shiffrins pojkvän Aleksander Kildes skadeuppdatering- Hur mår legendens partner nu? dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär