Sunday, February 25, 2024
HemNBA"Middle Fingers Up": Fans av Shaquille O'Neals Anti-Taylor Swift-beteende när bakluckekonsert höjer...

“Middle Fingers Up”: Fans av Shaquille O’Neals Anti-Taylor Swift-beteende när bakluckekonsert höjer taket trots besvikelse

Det är DJ Diesel:0 och Taylor Swift: 1. Shaquille O’Neal är en Swiftie men när det kommer till tailgating är han konkurrenskraftig. O’Neal bar sitt massiva DIESEL-MDE-halsband när han träffade Echostage i Washington den 27 januari. Han ledde festligheterna före spelet på Baltimore Ravens-slutet innan hans lag föll med 10-17 mot Kansas City Chiefs i natt. Han ledde fansen på en anti-Taylor Swift-kampanj (utan illvilja) bara för att resultaten skulle slå tillbaka. Nu är Chiefs på väg till Super Bowl medan fansen vänder sig till Shaq för att få tröst.

NBA-legenden är fotbollsfesternas Great Gatsby. Förutom hans årliga Shaq’s Fun House-firande för Super Bowl-helgen, leder han också tailgating-fester. Han rotade efter Ravens på före-spelskonserten framför Jimmys Famous Seafood baklucka medan Taylor Swift var inne på arenan.

Vid ett tillfälle värvade Shaq publiken för att skicka ett meddelande till Travis Kelces flickvän. Tidigt in i sitt set sa han till headbangers att vara tillräckligt högt för att “Shake it off”-sångaren skulle höra, “Vi kommer för det (uttalande), Taylor!” Han fortsatte med att säga åt fansen att kasta långfingret i luften.

Shaq sa att Taylor Swift kan höra oss. Lmao. Sedan sa han långfingret upp pic.twitter.com/WLc8cZY7Dm

— Keith (@bk31th) 28 januari 2024

För att vara tydlig så var det helt lekfullt. Shaq är ett stort (bokstavligen) fan av Swift. Han är dock tydlig i sin lojalitet när det gäller fotbollslag. Men hans önskan att se Chiefs lyckobringare misslyckas gick inte i ända. Chiefs vann AFC Championship och är på väg till Super Bowl LVIII i februari. Paret firade vinsten på planen och Shaq var bestämt tyst.

Ravens fans tackade alla Shaqs krav vid förspelet. Efteråt avslöjade de hans skenande på nätet. Men för de flesta överskuggade tailgating med Shaq besvikelsen över att missa Super Bowl.

Shaquille O’Neals fans vinner skryt

Baltimore-fans kommer inte att få skryta med att göra Super Bowl. Men de har den sällsynta möjligheten att säga att de var på en DJ Diesel-konsert. Ännu ovanligare fick de dela scen med Shaq och blev till och med uppmärksammade av honom. Hans officiella DJ Diesel Instagram-sida delade vidare inlägget av en tailgater som skrämde, “Såg min FAAVVVV” till deras klipp av Shaqs set.

O’Neal har en tradition av att ta fram fans på scenen under sina uppsättningar. En kille visade det glatt på sin Instagram och hävdade: “MÅSTE GÅ PÅ SCENEN MED @djdiesel (SHAQ) och få hans signatur också den bästa jävla natten.” Om det inte är uppenbart att han har seriösa skryträttigheter fick han kommentarer som. “DUDE DET ÄR SÅ SJUKT!!!”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Nick (@kxng.nxck_)

En annan av hans prestationshäften är att bjuda in alla damer till mosh pit. Han såg också överraskad ut när han träffade tvillingsystrar i Ravens lila merch. “Shaq var tvungen att träffa tvillingarna”, sa en av systrarna med fotografiska bevis för mötet.

BACKADE AV EN BACKET LIST och såg @djdiesel !!!
JA HAN GJORDE EN MOSHPIT BARA Flickor
JA JAG RUSHADDE GROVEN. Och ja, jag slängde de 2 männen i kvinnornas enda pit ut träffade en PR på bänken den dagen jag jävlade inte
Tack Shaq för ditt hårda arbete. Jag önskar att jag hade kommit närmare. pic.twitter.com/yp8kDNyo07

— Dazed and Confused (@Brycelet) 28 januari 2024

Big Diesel fick många att glömma nederlaget, inklusive någon som arbetade inom Ravens-gemenskapen. I ett långt inlägg som sammanfattade sin säsong skrev han: “Hade du sagt till mig som 13-årig att jag skulle stå på samma scen med @shaq och några GETER”, inklusive några NFL-veteraner, “… skulle den pojken ha tappade förståndet.” En kvick en sammanfattade, “Vi skakade precis våra byxor.” Det är bara Big Diesels närvaro.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Phillip Walls (@philwallslgc)

Vad tycker du om DJ Diesels konserter? Är du exalterad över Shaq’s Fun House den 9 februari? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

LÄS MER: 1 iögonfallande fel skadade Shaquille O’Neals 17-åriga dotters söta avatar

Inlägget “Middle Fingers Up”: Fans Out Shaquille O’Neal’s Anti-Taylor Swift Behavior as Tailgate Concert Raises the Roof Trots Disappointment dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär